Cum să generezi rezultate mai eficiente pe Google Search (Infografic)

Uneori, ceea ce căutăm pe Google generează rezultate relevante, însă de cele mai multe ori nu suntem mulțumiți de ceea ce ni s-a livrat și o luăm de la capăt cu noi variante de interogare, poate într-un final găsim combinația norocoasă. De cele mai multe ori ți-ai dori ca Google să poată să-ți citească gândurile pentru că atunci lucrurile ar fi mult mai ușoare.Pentru a-ți ușura munca, Google are niște “unelte” pe care să le folosești pentru a ajunge la rezultatul dorit mult mai ușor sau mai bine zis să găsești rezultate relevante pentru tine. 

Folosind anumite semne de punctuație sau formatări, poți să-i spui motorului de căutare care termeni vrei să fie incluși sau ce legătură există între aceștia, poți exclude anumite cuvinte sau fraze…etc.


Și webmasterii pot găsi cu ușurință imagini pentru site-urile și blog-urile lor cu Google Images, iar cercetătorii au nevoie doar să viziteze Google Books sau Google Academic pentru a căuta prin publicații tipărite și lucrări de cercetare în orice domeniu.


Cei de la WhoIsHostingThis.com au adunat toate aceste ponturi în infograficul de mai jos, pentru a veni în ajutorul celor care vor să aibe rezultate mai eficiente pe Google. 

How to be a Google Power User - Via Who Is Hosting This: The Blog

Continuă lectura

AnteriorUrmător

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.