Acasă Diverse Cum poţi şterge mesajele trimise din greşeală înainte de a fi citite

Cum poţi şterge mesajele trimise din greşeală înainte de a fi citite

106
NOTĂ: Acest blog nu conţine advertoriale (articole sponsorizate/articole plătite), dar unele articole și pagini pot conține linkuri de afiliere. Susțineți acest blog cumpărând software prin aceste linkuri. Mulțumesc!
NOTE: This blog does not contain advertorials (sponsored articles/paid articles), but some articles and pages may contain affiliate links. Support this blog by purchasing software through these links. Thank you!
În cazul în care aţi regretat vreodată că aţi trimis un mesaj, este bine să ştiţi că acum există o soluţie pentru a-l şterge, înainte de a fi citit.

Noua aplicaţie Privates le vine în ajutor utilizatorilor care au trimis din greşeală un mesaj nepotrivit sau poate o fotografie indecentă. Aplicaţia poate fi folosită atâta timp cât destinatarul nu a deschis mesajul. Cu toate că în acest moment este disponibilă doar în Apple Store, versiuni pentru Windows şi Android urmează să fie lansate.

Utilizatorii pot alege între trei niveluri de securitate – Mild, Wild şi Insane, prin care mesajul este şters după trei, 12 sau 24 de ore, cu condiţia ca acesta să nu fie văzut între timp, scrie metro.co.uk.

Sursa: Gândul


Tip: O alternativă excelentă la aplicația Privates este și BBM (disponibilă pentru iOS, Android, Windows Phone și BlackBerry)