Acasă Diverse Cum poți îmbunătăți viteza PC-ului tău

Cum poți îmbunătăți viteza PC-ului tău

24
NOTĂ: Unele articole și pagini pot conține linkuri de afiliere. Susțineți acest blog cumpărând software prin aceste linkuri. Mulțumesc!
NOTE: Some articles and pages may contain affiliate links. Support this blog by purchasing software through these links. Thank you!
De multe ori un calculator poate să dea semne de ”oboseală”, printre efectele imediate numărându-se încetinirea vitezei de reacție ori apariția unor erori. Specialiștii spun că nu sunt motive de îngrijorare, pentru că întotdeauna există soluţii pentru a ieşi din situaţiile critice.


Suntem în era tehnologiei, iar viteza este un punct esenţial în toate domeniile. Toţi ne dorim un calculator rapid, dar oare ştim că mişcarea lui optimă în timp ce rulăm anumite programe nu ţine întotdeauna de caracteristicile sale?

Un virus, o aplicaţie instalată incorect sau o încărcare excesivă a partiţiilor sunt câteva dintre cauzele încetinirii suspecte a calculatorului. Tocmai din acest motiv trebuie să verifici întotdeauna sistemul şi să te asiguri că nimic nu este problematic.

Poţi face acest lucru cu câteva programe cunoscute de tip Diagnostic Tools, care îţi vor spune exact motivul sau motivele pentru care tu nu te poţi bucura de o viteză extraordinară.

Soluto, de exemplu, este una dintre aplicaţiile care te ajută să descoperi şi, mai important, să rezolvi cauzele problemelor. O poţi descărca gratuit, se foloseşte pe PC-urile care rulează pe Windows, va găsi şi corecta rapid fiecare „crash” întâlnit. Un alt instrument complet de diagnoză care vă ajută la depanarea unei game largi de probleme de sistem este ESET SysInspector.

Înainte de instalarea unui astfel de program, trebuie luat în calcul un aspect extrem de important: nu rulaţi niciodată aplicaţii sau jocuri care au cerinţe superioare sistemului vostru de operare. De aici încep suprasolicitările şi, mai apoi, erorile.
Sursa: Intel IQ

Rezultate CăutareIntel iQ