Acasă Diverse Cum poți asculta gratis orice radio din lume online

Cum poți asculta gratis orice radio din lume online

96
NOTĂ: Acest blog nu conţine advertoriale (articole sponsorizate/articole plătite), dar unele articole și pagini pot conține linkuri de afiliere. Susțineți acest blog cumpărând software prin aceste linkuri. Mulțumesc!
NOTE: This blog does not contain advertorials (sponsored articles/paid articles), but some articles and pages may contain affiliate links. Support this blog by purchasing software through these links. Thank you!

Deși sunt foarte multe site-uri și aplicații pentru a putea asculta un radio online, există un site care te ajută să asculți orice radio din lume, doar navigând pe un glob pământesc, cam în același fel cum ai naviga pe Google Earth.

Radio Garden este complet gratuit, interfața este realizată în WebGL, iar calitatea audio este foarte bună. În colțul din stânga jos vei găsi ora exactă, localitatea și țara postului de radio ascultat, dar și butoanele de zoom, iar în dreapta jos toate posturile de radio disponibile. Dacă vrei să pui pe modul silențios radio-ul fără să închizi fereastra, apeși pe icoana difuzorului din dreapta sus. Pe lângă opțiunea Live, în site mai găsești și butoanele History, Jingles și Stories.

Pentru a opri un post de radio, apăsăm pe butonul Stop de lângă denumirea stației radio (dreapta sus). Pentru Android, aplicația poate fi descărcată de aici.

Hint: Dacă telefonul va trece în starea de repaus, scuturați-l pentru a trece la o stație aleatoare!

Cum poți asculta gratis orice radio din lume online