Cum poți asculta gratis orice radio din lume online

Deși sunt foarte multe site-uri și aplicații pentru a putea asculta un radio online, există un site care te ajută să asculți orice radio din lume, doar navigând pe un glob pământesc, cam în același fel cum ai naviga pe Google Earth.

Radio Garden este complet gratuit, interfața este realizată în WebGL, iar calitatea audio este foarte bună. În colțul din stânga jos vei găsi ora exactă, localitatea și țara postului de radio ascultat, dar și butoanele de zoom, iar în dreapta jos toate posturile de radio disponibile. Dacă vrei să pui pe modul silențios radio-ul fără să închizi fereastra, apeși pe icoana difuzorului din dreapta sus. Pe lângă opțiunea Live, în site mai găsești și butoanele History, Jingles și Stories.

Pentru a opri un post de radio, apăsăm pe butonul Stop de lângă denumirea stației radio (dreapta sus). Pentru Android, aplicația poate fi descărcată de aici.

Hint: Dacă telefonul va trece în starea de repaus, scuturați-l pentru a trece la o stație aleatoare!

Cum poți asculta gratis orice radio din lume online

NOTĂ: Acest blog nu conține advertoriale (articole plătite). În schimb, o mică parte din articolele existente conțin linkuri de afiliere. Susțineți acest blog cumpărând (software) prin aceste linkuri. Mulțumesc!