Acasă Licențe Gratuite Criptare fiabilă cu Kryptel Standard – Licență gratuită

Criptare fiabilă cu Kryptel Standard – Licență gratuită

33
NOTĂ: Acest blog nu conţine advertoriale (articole sponsorizate/articole plătite), dar unele articole și pagini pot conține linkuri de afiliere. Susțineți acest blog cumpărând software prin aceste linkuri. Mulțumesc!
NOTE: This blog does not contain advertorials (sponsored articles/paid articles), but some articles and pages may contain affiliate links. Support this blog by purchasing software through these links. Thank you!

Cu toţii avem date care dorim să rămână personale şi dacă doriţi ca datele dvs. să fie protejate, atunci aveţi nevoie de Kryptel. Programul reprezintă o soluţie uşor de folosit chiar şi de un utilizator neiniţiat în tainele computerului. Vreţi să criptaţi un fişier? Trebuie doar să trageţi acel fişier în fereastra Kryptel şi programul va face treaba pentru dvs.

Dar faptul că este un program uşor de utilizat nu înseamnă că este unul simplu sau nesigur. Kryptel este bazat pe o tehnologie modernă standard de codare şi poate executa o multitudine de sarcini  – de la cele mai simple cum ar fi criptarea fişierelor prin drag-and-drop până la sarcini de criptare complexe automatizate.

Funcționalități Kryptel Standard:

  • Criptare uşoară a fişierelor şi directoarelor. Trebuie doar să faceţi click-dreapta pe un director şi să selectaţi ‘Encrypt’ – sau să trageţi fişierul dorit în fereastra Kryptel
  • Criptare solidă: foloseşte cel mai nouă şi avansată tehnologie NIST; sunt disponibile o serie de cifrări bine-cotate pentru utilizatorii experimentaţi;
  • Setarea fişierelor. Definiţi o sarcină de criptare şi criptaţi sute de fişiere cu un singur click;
  • Criptări de siguranţă. Ideal pentru a economisi spaţiul de stocare a datelor. Mulţumită criptării puternice, fişierele de backup Kryptel pot fi stocate oriunde – scrise pe un DVD, mutate pe LAN sau chiar trimise pe un server public;
  • Uşor de automatizat. Orice comandă pe care o puteţi face cu mouse-ul, poate fi efectuată folosind comenzile interfaţei programului;
  • Sigur în caz de cădere a sistemului. Chiar şi în cazul în care computerul cedează în timpul unui proces de criptare, nu vor fi pierdute date. Iar dacă un fişier criptat este corupt în timpul unei căderi de sistem, Kryptel Data Recovery vă oferă posibilitatea să vă recuperaţi datele.

Criptare fiabilă cu Kryptel Standard - Licență gratuită

Pentru a obține versiunea „Standard Edition”, urmați acești pași:

1. Descărcați Kryptel Standard sau Kryptel Standard Portable (ultima versiune)

2. În timpul instalării activați versiunea completă a programului selectând „Activate using your customer ID code” folosind următorul cod de activare:

Сustomer ID: 9533-48707-0522

NOTĂ: Cu acest cod puteți activa doar versiunea Kryptel Standard 8.2.1.