(UPDATE) CONCURS: Câștigă unul din cele 3 pachete folie de protecție inteligentă Clasic Smart Protection

Folia de protecție a ecranului unui smartphone sau a unei tablete a apărut ca o necesitate practică odată cu dezvoltarea tehnologiei de telecomunicații. Pentru a proteja suprafața acestor ecrane de zgârieturi mecanice sau agenți chimici externi, majoritatea utilizatorilor dețin folii protectoare de plastic (lucioase sau mate). În majoritatea cazurilor folia de plastic nu oferă niciun fel de protectie, poate doar un grad foarte mic de protecție la abraziune, dar atunci se zgârie folia și noi în loc să vedem printr-un ecran clar, ne uităm la zgârieturi!
Pentru un grad sporit de protecție pe care o poate oferi display-ului, a apărut recent pe piață folia Clasic Smart Protection, un produs creat special pentru a oferi utilizatorilor soluția unei protecții inteligente. Folia este compusă din 4 straturi speciale cu o grosime totală de 0.2mm. Stratul de suprafață este creat din polimeri speciali elastomeri care „se vindecă” în timp, eliminând zgârieturile fine. Datorită compoziției folosite, partea lipicioasă a foliei nu lasă nicio urmă în cazul în care se dorește schimbarea sau înlăturarea ei, oferind în același timp o aderență perfectă și anduranță ridicată. 

La geneza ei, această peliculă invizibilă creată cu nano-tehnologie a fost (și mai este) utilizată pentru protejarea elicelor de la elicopterele militare, de aici și calificativul obținut de folie cu grad militar. Această folie protectoare are 10 ani garanție împotriva îngălbenirii, deteriorării și pierderii clarității. Clasic Smart Protection este cu adevărat cea mai revoluționară folie de protecție inventată vreodată.Pentru a vă convinge de calitățile excepționale ale foliei Clasic Smart Protection, urmăriți clipul video demonstrativ de mai jos: 
În colaborare cu Smart Protection vă oferim șansa de a câștiga unul din cele 3 pachete folie Clasic Smart Protection pentru telefonul vostru. Pachetul oferit va include folie față + spate, kit de instalare (Smart Spray, Lavetă Microfibră, Card de instalare, instrucțiuni de instalare).

smartprotection.ro


Pentru a intra în concurs și a avea șanse mari de a câștiga unul din cele 3 pachete folie Clasic Smart Protection (indiferent de modelul telefonului), trebuie să respectați următoarele cerințe:
  • Like paginii de Facebook – https://www.facebook.com/smartprotectionro
  • Share public al acestui articol pe Facebook;
  • Comentariu la acest articol cu răspunsul la întrebarea “Care este cel mai important beneficiu al unei folii Clasic Smart Protection?”.
Regulament concurs:
  • Participanții trebuie să se înscrie cu numele lor real și pot folosi doar o singură adresă de e-mail;
  • Livrarea se va face pe tot teritoriul României, costul transportului fiind suportat de către Smart Protection;
  • Câștigătorii acestui concurs vor fi selectați prin serviciul Random.org;
  • Durata concursului: 22 iunie – 10 iulie 2015.
UPDATE 10 iulie 2015: Din păcate, acest concurs nu a fost unul primit foarte bine de către cititorii acestui blog, existând doar două comentarii aprobate pe toată durata lui. Personal, am avut intenția de a-l anula din lipsă de comentarii, dar prin amabilitatea d-lui Corneliu Bălănean, proprietarul magazinului online SmartProtection.ro, am decis să oferim totuși câte un pachet folie de protecție inteligentă Clasic Smart Protection pentru smartphone celor doi participanți la acest concurs. Așadar, Mario F și Iulian Petrică sunt câștigătorii acestui concurs și vor fi contactați personal pentru a-mi da unele date ce le voi transmite la rândul meu către SmartProtection pentru a putea intra în posesia premiului. Mulțumesc.

Continuă lectura

AnteriorUrmător

2 comentarii la „(UPDATE) CONCURS: Câștigă unul din cele 3 pachete folie de protecție inteligentă Clasic Smart Protection

  1. Cel mai important beneficiu al unei folii Clasic Smart Protection este protecţia de calitate de care beneficiază tableta sau telefonul. Prin cele 4 straturi ale acestei folii dar, în special, prin stratul de suprafaţă creat din polimeri speciali elastomeri se doreşte o protecţie de înalt nivel al telefonului sau tabletei.

  2. Cel mai importatant beneficiu este protectia inteligenta a displayului prin cele 4 straturi create din polimeri speciali elastomeri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.