CONCURS: Câștigă 10 licențe CyberGhost VPN Premium Plus

În colaborare cu firma CyberGhost, provider de servicii de securitate online cu sediul în București din 2011 dar cu distribuție internațională, vă propunem un concurs ce are ca premii 10 licențe Premium Plus pe o perioadă de 1 an de zile pentru aplicația CyberGhost VPN 5.


CyberGhost VPN este o rețea virtuală privată (virtual private network), fiind în acest moment al 3-lea VPN la nivel mondial. VPN-ul este folosit de obicei pentru a-ți permite să navighezi anonim pe internet prin ascunderea adresei IP și înlocuirea ei cu cea a serverului la care ai ales să te conectezi. CyberGhost are grijă de viața ta intimă, protejându-te în același timp și de hackeri. Folosind acest serviciu, traficul tău trece printr-un tunel care utilizează criptare la nivel înalt (256-AES bit), ceea ce înseamnă că tranzacțiile online, conversațiile private sau numărul contului tău bancar sunt în cea mai mare siguranță. 


CyberGhost VPN
Cu CyberGhost VPN vei putea accesa și site-urile care oferă conținut restricționat pentru țara ta, cum ar fi Netflix, Pandora, Hulu, NBC, CBS sau Spotify. CyberGhost deține în acest moment o rețea de peste 500 servere localizate în 30 de țări (inclusiv din România), marea majoritate fiind servere premium. 

În versiunea Premium Plus sunt incluse toate serverele și toate țările disponibile. De asemenea, traficul este nelimitat iar viteza de conectare este de cinci ori mai mare față de serviciul gratuit. Acest plan poate fi folosit pentru 5 dispozitive (PC, Laptop, Smartphone…etc). Mai multe detalii despre versiunea gratuită, Premium și Premium Plus a aplicației CyberGhost VPN le puteți găsi accesând aici
Pentru a intra în concurs și a avea șanse mari de a câștiga una din cele 10 licențe CyberGhost VPN Premium Plus, trebuie să respectați următoarele cerințe:
  • Like paginii de Facebook – https://www.facebook.com/cyberghostEN
  • Share public al acestui articol pe Facebook;
  • Comentariu la acest articol cu răspunsul la întrebarea “Care este pentru voi cel mai important beneficiu al acestei aplicații?”.
Regulament concurs:
  • Participanții trebuie să se înscrie cu numele lor real și pot folosi doar o singură adresă de e-mail de pe același IP (orice tentativă de fraudare va duce automat la descalificarea participanților);
  • Câștigătorii acestui concurs vor fi selectați prin serviciul Random.org;
  • Durata concursului: 04 septembrie – 19 septembrie (inclusiv).
Notă: Premiile oferite de firma CyberGhost au o valoare de peste 3.000 de lei.

Konkurs.ro - Concursuri si promotii

Continuă lectura

AnteriorUrmător

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.