CONCURS: Câștigă 6 licențe G Data Total Protection 2016

În colaborare cu DataSoft NET, distribuitor oficial G Data Software în România, vă propunem un nou concurs. Premiile oferite la final vor fi 6 licențe G Data Total Protection 2016, soluția de top adresată utilizatorilor casnici, dezvoltată de producătorul german de programe antivirus. Licențele au o valabilitate de un an de zile, pentru un calculator.

Descriere G Data Total Protection 2016

G Data Total Protection 2016 este soluția completă destinată protecției totale. Oferă cea mai bună protecție posibilă împotriva virușilor, atacurilor de hacking și a tuturor pericolelor de pe internet, folosind cele mai inovative tehnologii. 

Caracteristici:

 • Manager de parole (NOU!)
 • Cea mai bună protecție împotriva virușilor și a altor amenințări din mediul online
 • Monitorizarea comportamentului fișierelor și a programelor
 • Efectuați tranzacții online și transferuri bancare fără teama furtului de identitate cu modulul patentat „BankGuard”
 • Protejează identitatea în cadrul rețelelor de socializare
 • Protecție în timp real pentru e-mail
 • Protecție împotriva vulnerabilităților de securitate prezente în programele instalate cu “Exploit Protection”
 • Protecție împotriva hacking-ului printr-un firewall securizat
 • Protecție antispam pentru oprirea reclamelor și a e-mailurilor de phishing
 • Protecție pentru copii prin navigare adecvată vârstei
 • Protecție împotriva breșelor de securitate și cloud
 • Controlul accesului la informații de pe stick-uri USB, hard discuri, etc
 • Protecție împotriva dispozitivelor USB manipulate
 • Protecția datelor prin criptare puternică
 • Instalare simplă si panou de administrare intuitiv
 • Managementul actualizărilor personalizat
 • Mărește viteza de pornire a sistemului – performanță sporită cu tuner integrat

Mai multe detalii despre G Data Total Protection 2016 găsiți aici:

https://www.gdatasoftware.com/onlineshop/g-data-totalprotection

G Data Total Protection 2016

Pentru a participa la acest concurs, scrieți printr-un comentariu răspunsul la întrebarea formulată mai jos și puteți fi câștigătorul uneia din cele 6 licențe oferite ca premiu pentru produsul G Data Total Protection 2016 (1 an, 1 PC):

Concepeți o frază în care să fie incluși și următorii termeni: AV-Test, Virus Bulletin, G Data, protecție, viruși, hacking.

Premiile vor fi acordate prin tragere la sorți (vor fi alese cele mai interesante răspunsuri). Licențele vor fi trimise personal câștigătorilor prin e-mail în cel mai scurt timp posibil. 

Opțional: Puteți distribui acest concurs pe rețelele de socializare.

Regulament concurs:
 • Răspunsul la întrebarea din concurs poate fi dat numai în cadrul sistemului de comentarii Disqus prezent în subsolul acestei pagini;
 • Participanții trebuie să se înscrie cu numele lor real și pot folosi doar o singură adresă de e-mail de pe același IP (orice tentativă de fraudare va duce automat la descalificarea participanților).
Concursul se va desfășura în perioada 22.06.2016 – 05.07.2016 (inclusiv). 

NOTĂ: Licențele sunt oferite prin amabilitatea d-lui Costin Pecingina, Executive Director la DataSoft NET. Mulțumesc pe această cale.

Konkurs.ro - Concursuri si promotii

Continuă lectura

AnteriorUrmător

38 de comentarii la „CONCURS: Câștigă 6 licențe G Data Total Protection 2016

 1. G Data este soluția completă oferind protecție MAXIMA împotriva diversilor viruși, atacurilor de hacking și a tuturor pericolelor de pe internet, folosind cele mai inovative tehnologii iar rezultatele din AV-Test si Virus Bulletin confirma o performanta foarte buna a acestui program.

 2. Testele Virus Bulletin si Av Test au dovedit că G Data este o soluție excelentă, oferind protecție, oprind viruși și hacking si fiind un produs care este și la superlativ in versiunea Total protection.

 3. G Data este soluția completă oferind protecție MAXIMA împotriva diversilor viruși, atacurilor de hacking și a tuturor pericolelor de pe internet, folosind cele mai inovative tehnologii iar rezultatele din AV-Test si Virus Bulletin confirma o performanta foarte buna a acestui program.

 4. Testele Virus Bulletin si Av Test au dovedit că G Data este o soluție excelentă, oferind protecție, oprind viruși și hacking si fiind un produs care este și la superlativ in versiunea Total protection.

 5. German Quality and the best virus and hacking protection. G Data is awarded security software by AV-Test and Virus Bulletin tests lab.

 6. German Quality and the best virus and hacking protection. G Data is awarded security software by AV-Test and Virus Bulletin tests lab.

 7. Rezultatele din AV-Test si Virus Bulletin arata ca G Data ofera maxima protectie impotriva la hacking si virusi.

 8. G DATA ESTE UN PROGRAM ANTI VIRUȘI. NE OFERA PROTECTIE CONTRA HACKING ULUI.ZILNIC PRIMIM VIRUS BULETIN. ȘI ÎN FIECARE ZI PROGRAMUL EXECUTA UN AV-TEST

 9. Compania G DATA Software AG lider mondial in tehnologi de securitate si castigator a numeroase premii internationale in domeniul securitatii informatice certificate de Virus Bulletin cat si de AV-TEST,asigura protectie prin produsul G Data Total Protection 2016 impotriva hackingul-ui cat si a virusilor.

 10. G DATA ESTE UN PROGRAM ANTI VIRUȘI. NE OFERA PROTECTIE CONTRA HACKING ULUI.ZILNIC PRIMIM VIRUS BULETIN. ȘI ÎN FIECARE ZI PROGRAMUL EXECUTA UN AV-TEST

 11. Compania G DATA Software AG lider mondial in tehnologi de securitate si castigator a numeroase premii internationale in domeniul securitatii informatice certificate de Virus Bulletin cat si de AV-TEST,asigura protectie prin produsul G Data Total Protection 2016 impotriva hackingul-ui cat si a virusilor.

 12. G Data ofera protectie excelenta impotriva virusilor,impotriva hacking-ului,protectie confirmata de testele facute de Virus Bulletin si AV-Test! G Data o suita completa ,de top care ofera protectie impotriva pericolelor de pe internet.

 13. G Data ofera protectie excelenta impotriva virusilor,impotriva hacking-ului,protectie confirmata de testele facute de Virus Bulletin si AV-Test! G Data o suita completa ,de top care ofera protectie impotriva pericolelor de pe internet.

 14. G.DATA – este cel mai bun sistem de protectie impotriva – AV-Test, Virus Bulletin, viruși, hacking si tot ceea ce inseamna siguranta in domeniul it. va urez mult succes in domeniu!

 15. G.DATA – este cel mai bun sistem de protectie impotriva – AV-Test, Virus Bulletin, viruși, hacking si tot ceea ce inseamna siguranta in domeniul it. va urez mult succes in domeniu!

 16. G Data ofera protectie impotriva hacking-ului, virusilor, confirmata de testele independente AV-Test, Virus Bulletin. Cel mai bun antivirus.

 17. Îmi doresc să testez licența G Data deoarece asigură una dintre cele mai bune protecții online iar rezultatele din AV-Test si Virus Bulletin au confirmat o performanta foarte
  buna in lupta cu virusi, hacking, sau furt de identitate.

 18. Sunt pasionat de hacking, in prezent lucrez la o serie de virusi nedectabili, pentru asta doresc sa imi testez virusii cu aceasta licenta de G Data, consider ca acest test este mai relevant pentru programul de protectie decat un AV – test sau Virus Bulletin – test.

 19. G Data ofera protectie impotriva hacking-ului, virusilor, confirmata de testele independente AV-Test, Virus Bulletin. Cel mai bun antivirus.

 20. Îmi doresc să testez licența G Data deoarece asigură una dintre cele mai bune protecții online iar rezultatele din AV-Test si Virus Bulletin au confirmat o performanta foarte
  buna in lupta cu virusi, hacking, sau furt de identitate.

 21. Sunt pasionat de hacking, in prezent lucrez la o serie de virusi nedectabili, pentru asta doresc sa imi testez virusii cu aceasta licenta de G Data, consider ca acest test este mai relevant pentru programul de protectie decat un AV – test sau Virus Bulletin – test.

 22. G Data este o solutie completa care asigura protectie online de top. Rezultatele din AV-Test si Virus Bulletin arata o performanta foarte buna in lupta cu virusi, hacking, spam sau furt de identitate. Un atu important pentru mine este controlul centralizat si usor de administrat. Panelul pare intuitiv si simplu.

 23. G Data este o solutie completa care asigura protectie online de top. Rezultatele din AV-Test si Virus Bulletin arata o performanta foarte buna in lupta cu virusi, hacking, spam sau furt de identitate. Un atu important pentru mine este controlul centralizat si usor de administrat. Panelul pare intuitiv si simplu.

 24. G Data ofera protectie excelenta impotriva hacking-ului, virusilor, protectie confirmata de testele independente AV-Test, Virus Bulletin.

 25. Thank you very much for the contest and the grand prizes 🙂
  The authorities have spoken: G Data software provides you with really effective protection against viruses and hacking attacks. Just check out the reviews and results on AV-Test or Virus Bulletin web sites and see it with your own eyes. G Data does work !

 26. Produsele G Data oferă o protecție aproape perfectă împotriva virușilor și hacking-ului, fapt confirmat și de rezultatele testelor efectuate de Virus Buletin și AV-Test.

 27. solutie de top conform rezultatelor AV test(performanta;protectie;usabilitate)dar si de revista Virus Bulletin(testele sale comparative pe programe antivirus au devenit un standard recunoscut de toti producatorii).G Data Total Protection 2016 soluția completă destinată protecției totale. Oferă protecție împotriva virușilor, atacurilor hacking și a tuturor pericolelor de pe internet.

 28. solutie de top conform rezultatelor AV test(performanta;protectie;usabilitate)dar si de revista Virus Bulletin(testele sale comparative pe programe antivirus au devenit un standard recunoscut de toti producatorii).G Data Total Protection 2016 soluția completă destinată protecției totale. Oferă protecție împotriva virușilor, atacurilor hacking și a tuturor pericolelor de pe internet.

 29. Revista Virus Bulletin a recunoscut suita de securitate G Data ca fiind o solutie de protectie deosebit de eficienta in combaterea amenintarilor de tip viruși si hacking. De asemenea, si Av test a testat G Data InternetSecurity 2016, rezultatele fiind foarte bune.

 30. Revista Virus Bulletin a recunoscut suita de securitate G Data ca fiind o solutie de protectie deosebit de eficienta in combaterea amenintarilor de tip viruși si hacking. De asemenea, si Av test a testat G Data InternetSecurity 2016, rezultatele fiind foarte bune.

 31. Virus Bulletin a anuntat in 2016,rezultatele AV-Test.
  G Data oferă cea mai bună protecție posibilă împotriva virușilor, atacurilor de hacking și a tuturor pericolelor de pe internet, folosind cele mai noi tehnologii Folositi G Data Total Protection 2016 si sunteti in siguranta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.