CONCURS: Câștigă 5 licențe G DATA Total Security 2020

În colaborare cu Global Data Security, distribuitor oficial G DATA Software în România & Republica Moldova, vă propunem un nou concurs. Premiile oferite la final vor fi 5 licențe G DATA Total Security 2020, soluție completă adresată utilizatorilor casnici, dezvoltată de producătorul german de programe antivirus. Licențele au o valabilitate de un an de zile, pentru un dispozitiv.

Descriere G DATA Total Security 2020

G DATA Total Security 2020 oferă protecție totală pentru computere și date personale, împotriva virușilor, programelor ransomware, programelor spyware, phishing-ului și a hackerilor. 

Mai multe informații despre G DATA Total Security 2020 găsiți aici.

CONCURS: Câștigă 5 licențe G DATA Total Security 2020

Pentru a participa la acest concurs, scrie printr-un comentariu răspunsul la întrebarea formulată mai jos și poți fi câștigătorul* uneia din licențele oferite ca premiu:

Cum te protejezi de știrile false (fake news)?

*IMPORTANTCâștigătorii vor fi aleși prin tragere la sorți, ce va fi realizată cu ajutorul serviciului Random.org. Câștigătorii acestui concurs vor primi câte o licență G DATA Total Security 2020.

Licențele vor fi trimise câștigătorilor prin e-mail după încheierea acestui concurs, în cel mai scurt timp posibil. 

Regulament concurs:
  • Nu sunt acceptate răspunsurile date prin metoda copy/paste (indiferent de sursă);
  • La acest concurs pot participa doar cetățeni români;
  • Răspunsul la întrebarea din concurs poate fi dat numai în cadrul sistemului de comentarii prezent în subsolul acestei pagini;
  • Participanții trebuie să se înscrie cu numele lor real și pot folosi doar o singură adresă de e-mail (reală – nu vor fi luate în calcul adresele de e-mail generate automat/temporare cu ajutorul diferitelor site-uri) de pe același IP. Orice tentativă de fraudare va duce automat la descalificarea participanților;
  • Opțional 😉 ):  Distribuiți public acest concurs pe rețelele de socializare.
Concursul se va desfășura în perioada 07.05.2020 – 17.05.2020 (inclusiv). 

NOTĂ: Licențele sunt oferite prin amabilitatea d-lui Costin Pecingină, Country General Manager la Global Data Security

DISTRIBUIE ACEST ARTICOL: