CONCURS: Câștigă 5 licențe G DATA Total Security 2020

În colaborare cu Global Data Security, distribuitor oficial G DATA Software în România & Republica Moldova, vă propunem un nou concurs. Premiile oferite la final vor fi 5 licențe G DATA Total Security 2020, soluție completă adresată utilizatorilor casnici, dezvoltată de producătorul german de programe antivirus. Licențele au o valabilitate de un an de zile, pentru un dispozitiv.

Descriere G DATA Total Security 2020

G DATA Total Security 2020 oferă protecție totală pentru computere și date personale, împotriva virușilor, programelor ransomware, programelor spyware, phishing-ului și a hackerilor. 

Mai multe informații despre G DATA Total Security 2020 găsiți aici.

CONCURS: Câștigă 5 licențe G DATA Total Security 2020

Pentru a participa la acest concurs, scrie printr-un comentariu răspunsul la întrebarea formulată mai jos și poți fi câștigătorul* uneia din licențele oferite ca premiu:

Cum te protejezi de știrile false (fake news)?

*IMPORTANTCâștigătorii vor fi aleși prin tragere la sorți, ce va fi realizată cu ajutorul serviciului Random.org. Câștigătorii acestui concurs vor primi câte o licență G DATA Total Security 2020.

Licențele vor fi trimise câștigătorilor prin e-mail după încheierea acestui concurs, în cel mai scurt timp posibil. 

Regulament concurs:
 • Nu sunt acceptate răspunsurile date prin metoda copy/paste (indiferent de sursă);
 • La acest concurs pot participa doar cetățeni români;
 • Răspunsul la întrebarea din concurs poate fi dat numai în cadrul sistemului de comentarii prezent în subsolul acestei pagini;
 • Participanții trebuie să se înscrie cu numele lor real și pot folosi doar o singură adresă de e-mail (reală – nu vor fi luate în calcul adresele de e-mail generate automat/temporare cu ajutorul diferitelor site-uri) de pe același IP. Orice tentativă de fraudare va duce automat la descalificarea participanților;
 • Opțional 😉 ):  Distribuiți public acest concurs pe rețelele de socializare.
Concursul se va desfășura în perioada 07.05.2020 – 17.05.2020 (inclusiv). 

NOTĂ: Licențele sunt oferite prin amabilitatea d-lui Costin Pecingină, Country General Manager la Global Data Security

Continuă lectura

AnteriorUrmător

45 de comentarii la „CONCURS: Câștigă 5 licențe G DATA Total Security 2020

 1. 1. Testul mintal : apreciere de bun-simt ;
  2. Verific daca apare in publicatii serioase, site-uri pe care le frecventez si in care am incredere (verificata anterior)
  3. Incerc sa aflu sursa primara, aventual 3 surse ( nu preluari în diverse locuri…)

 2. citesc cat mai mult pe marginea subiectului, de preferat din surse oficiale, si las procesorul de bun simt/ instinctul sa traga concluzia.

 3. Pentru a mă feri de știrile false, verific informatia pe mai multe canale mass media, internet, dar cea mai mare incredere o am in posturile de radio

 4. O intrebare foarte buna. Imi iau informatiile doar din surse oficiale, desigur, dar ma bazez uneori si pe detectorul de minciuni intern.

 5. Incerc pe cat posibil sa aleg cu grija sursele din care doresc sa ma informez. Pe urma analizez continutul stirii respective ca sa stiu daca merita luata in serios sau nu, de obicei fake news-urile sunt vanatoare de click bite-uri, cu titluri cat mai “atragatoare” dar lipsite de continut sau relevanta.

 6. Nu știi niciodată cu adevărat, știri pot fi făcute de guverne, jurnaliști și alte părți interesate.
  Am doar încredere în creierul meu analitic.

 7. Buna. Multumesc pentru concurs.
  Referitor la intrebarea concursului rasounsul meu ar fi: imi iau informatia numai din surse sigure si incerc sa o verific in masura posibilitatilor, dupa ce in prealabil o analizez temeinic.

  Multumesc

 8. In primul rand folosesc surse de informare sigure (surse oficiale, site-uri sigure).
  Apoi verific informatia din mai multe surse tot sigure.

 9. Buna ziua , verific din mai multe surse consacrate, ma documentez si imi formez o parere. Apoi dezbat daca ma intereseaza cu adevarat si cu prietenii mei .

 10. Pentru a ma proteja de stirile false citesc stirile direct de la sursele oficiale si din mai multe locuri.

 11. CUM TE PROTEJEZI DE ȘTIRILE FALSE (FAKE NEWS)?

  Nu am nici o protectie, ma refer la windows, daca la asta se referea intrebarea,
  Asa cum se stie stirile vin din diferite parti si unele sunt fie total false, fie doar partial, din pacate fara sa vreau le vad, le aud, DAR singura varianta ramane aceia de a verifica stirile pe saiturile oficiale.

 12. Citesc doar de pe site-uri oficiale și le verific de mai multe ori sa fiu sigur că nu sunt știri false

 13. Ma apar de fake-new folosind cateva surse de stiri verificate, cu jurnalisti pe care ii apreciez. Nu ma intereseaza surse obscure, mai ales pe internet, stiri nesemnate si senzationalism care din titlu incearca o manipulare a cititorului. La fel, filtrez si informatia de pe bloguri, e greu sa vinzi fake-news cand esti doar unul care scrie pe un blog sau pe un cont amarat de facebook.

 14. Accesez stiri doar de pe site-uri oficiale iar dacă văd vreo postare în social media, verific daca este adevarata din minim trei surse, așa cum fac jurnaliștii. 😀

 15. In general cand vad un titlu mare (grandios)la un articol oriunde pe net, nici nu deschid,nici nu le citesc pentru ca se simte deja in”aer”ca ceva nu e adevarat, este fake.

 16. De stirile false ma protejez intrand pe site-urile cunoscute, pe cele sigure care au afisate ”Secure” in coltul stanga-sus de culoare verde.

 17. 1. Imi asimilez informatia doar din surse credibile (reputabile cu o “istorie” fara multe suspiciuni”;
  2. Daca ma intalnesc cu o informatie, pana sa incep sa o adaug la bagajul meu de cunostinte, sau si mai rau, sa incep sa o impastasesc cu cei dragi, o filtrez prin propriul creier pentru a observa daca este fezabila sau nu;
  3. De fel nu sunt fana senzationalului si nici adepta supranaturalului, cred ca si asta ajuta.
  🙂

 18. Verificarea stirilor din mai multe surse.De exemplu o stire poate fi difuzata in spatiul audio viziual daca o cocoboram cu stirile aparute in mediul virtual pe diferite site-uri,foruri , urmarim continutul ,comentariile.Daca, apar mari discrepante intre continut si mesajul transmis ne dam seama de veridicitatea stirii.

 19. Folosesc pentru informare doar surse de incredere, cu ziaristi de incredere. Nu ma intereseaza siteurile de pe langa partide, cele care sustin diverse cauze, care aduna stiri si din surse dubioase, linkurile primite pe socializare sau pe mail, ca spam. Ca fost jurnalist sunt capabil sa identific informatia corecta si sa o verific si prin alte surse, google e cel mai bun prieten al omului:)
  Si filtrez si acele stiri si informatii care ajung la mine perfect parerii sau obiceiurilor media, ceea ce indica o tintire adresantului, care sa gaseasca familiara cel putin o parte din informatia livrata, cel mai posibil ca fake-news. Multumesc!

  1. Am o vîrstă și un anumit nivel de cultură generală, cum se spunea pe vremuri.
   Pentru a evita ,,intoxicările” caut informații din surse diferite și care surse să aibă orientări,opinii, diferite.

 20. Informatiile le preiau doar din surse cunoscute, de incredere. Iar daca e vreo stire care suna interesant dar mai putin credibila, atunci mai caut si alte surse, pentru verificare.

 21. Nu citesc niciodată o singură sursă. Trebuia să am neapărat o a doua sursă sau o a doua confirmare și, de ce nu, o a treia.

 22. Citesc știri doar de pe site-uri cunoscute (oficiale) și câteodată le verific din mai multe surse.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.