CONCURS: Câștigă 5 licențe G DATA Internet Security 2019, plus un bonus surpriză

În colaborare cu Global Data Security, distribuitor oficial G DATA Software în România & Republica Moldova, vă propunem un nou concurs. Premiile oferite la final vor fi 5 licențe G DATA Internet Security 2019 + bonus 5 licențe G DATA Mobile Internet Security 2019, soluții de top adresate utilizatorilor casnici, dezvoltate de producătorul german de programe antivirus. Licențele pentru Windows au o valabilitate de un an de zile, pentru un calculator, iar cele pentru Android au o valabilitate de 3 luni de zile, pentru un dispozitiv.

Descriere G DATA Internet Security

G DATA Internet Security oferă protecție cuprinzătoare pentru computere și date personale, împotriva virușilor, programelor ransomware, programelor spyware, phishing-ului și a hackerilor. 

Mai multe informații despre G DATA Internet Security 2019 găsiți aici.

CONCURS: Câștigă 5 licențe G DATA Internet Security 2019, plus un bonus surpriză

Descriere G DATA Mobile Internet Security

G DATA Mobile Internet Security vă protejează smartphone-urile și tabletele care utilizează un sistem de operare Android. În plus, oferă multe funcții utile

CONCURS: Câștigă 5 licențe G DATA Internet Security 2019, plus un bonus surpriză

Pentru a participa la acest concurs, scrie printr-un comentariu răspunsul la întrebarea formulată mai jos și poți fi câștigătorul* uneia din licențele oferite ca premiu:

Cum îți protejezi viața privată în mediul online?

*IMPORTANTCâștigătorii vor fi aleși prin tragere la sorți, ce va fi realizată cu ajutorul serviciului Random.org. Câștigătorii acestui concurs vor primi câte o licență G DATA Internet Security 2019 și bonus câte o licență G DATA Mobile Internet Security 2019.

Licențele vor fi trimise câștigătorilor prin e-mail după încheierea acestui concurs, în cel mai scurt timp posibil (max. 48 ore). 

Regulament concurs:
  • Nu sunt acceptate răspunsurile date prin metoda copy/paste (indiferent de sursă);
  • La acest concurs pot participa doar cetățeni români;
  • Răspunsul la întrebarea din concurs poate fi dat numai în cadrul sistemului de comentarii prezent în subsolul acestei pagini;
  • Participanții trebuie să se înscrie cu numele lor real și pot folosi doar o singură adresă de e-mail (reală – nu vor fi luate în calcul adresele de e-mail generate automat/temporare cu ajutorul diferitelor site-uri) de pe același IP. Orice tentativă de fraudare va duce automat la descalificarea participanților;
  • Opțional 😉 ):  Distribuiți public acest concurs pe rețelele de socializare.
Concursul se va desfășura în perioada 01.10.2019 – 13.10.2019 (inclusiv). 

NOTĂ: Licențele sunt oferite prin amabilitatea d-lui Costin Pecingină, Country General Manager la Global Data Security

DISTRIBUIE ACEST ARTICOL: