CONCURS: Câștigă 5 licențe G DATA Internet Security 2019, plus un bonus surpriză

În colaborare cu Global Data Security, distribuitor oficial G DATA Software în România & Republica Moldova, vă propunem un nou concurs. Premiile oferite la final vor fi 5 licențe G DATA Internet Security 2019 + bonus 5 licențe G DATA Mobile Internet Security 2019, soluții de top adresate utilizatorilor casnici, dezvoltate de producătorul german de programe antivirus. Licențele pentru Windows au o valabilitate de un an de zile, pentru un calculator, iar cele pentru Android au o valabilitate de 3 luni de zile, pentru un dispozitiv.

Descriere G DATA Internet Security

G DATA Internet Security oferă protecție cuprinzătoare pentru computere și date personale, împotriva virușilor, programelor ransomware, programelor spyware, phishing-ului și a hackerilor. 

Mai multe informații despre G DATA Internet Security 2019 găsiți aici.

CONCURS: Câștigă 5 licențe G DATA Internet Security 2019, plus un bonus surpriză

Descriere G DATA Mobile Internet Security

G DATA Mobile Internet Security vă protejează smartphone-urile și tabletele care utilizează un sistem de operare Android. În plus, oferă multe funcții utile

CONCURS: Câștigă 5 licențe G DATA Internet Security 2019, plus un bonus surpriză

Pentru a participa la acest concurs, scrie printr-un comentariu răspunsul la întrebarea formulată mai jos și poți fi câștigătorul* uneia din licențele oferite ca premiu:

Cum îți protejezi viața privată în mediul online?

*IMPORTANTCâștigătorii vor fi aleși prin tragere la sorți, ce va fi realizată cu ajutorul serviciului Random.org. Câștigătorii acestui concurs vor primi câte o licență G DATA Internet Security 2019 și bonus câte o licență G DATA Mobile Internet Security 2019.

Licențele vor fi trimise câștigătorilor prin e-mail după încheierea acestui concurs, în cel mai scurt timp posibil (max. 48 ore). 

Regulament concurs:
 • Nu sunt acceptate răspunsurile date prin metoda copy/paste (indiferent de sursă);
 • La acest concurs pot participa doar cetățeni români;
 • Răspunsul la întrebarea din concurs poate fi dat numai în cadrul sistemului de comentarii prezent în subsolul acestei pagini;
 • Participanții trebuie să se înscrie cu numele lor real și pot folosi doar o singură adresă de e-mail (reală – nu vor fi luate în calcul adresele de e-mail generate automat/temporare cu ajutorul diferitelor site-uri) de pe același IP. Orice tentativă de fraudare va duce automat la descalificarea participanților;
 • Opțional 😉 ):  Distribuiți public acest concurs pe rețelele de socializare.
Concursul se va desfășura în perioada 01.10.2019 – 13.10.2019 (inclusiv). 

NOTĂ: Licențele sunt oferite prin amabilitatea d-lui Costin Pecingină, Country General Manager la Global Data Security

Continuă lectura

AnteriorUrmător

43 de comentarii la „CONCURS: Câștigă 5 licențe G DATA Internet Security 2019, plus un bonus surpriză

 1. acordul pentru procesarea datelor (Consimtământul)
  antivirus cu licenta , din cand in cand ștergerea periodică a istoricului de navigare si și sunt atenta când accesez anumite site-uri

 2. trebuie sa avem un antivirus cu update la zi ,trebuie sa ne dam acordul pentru procesarea datelor: consimțământul,programe actualizate.stergerea istoricului de navigare in browser si windows cu licenta

 3. acordul pentru procesarea datelor: consimțământul, sa folosim un antivirus cu licenta,ștergerea periodică a istoricului de navigare

 4. Pentru a proteja confidențialitatea în timp ce explorezi online, Anybodey trebuie să urmeze și să utilizeze:

  1. Software de securitate actualizat (actualizat, care include Antivirus, Antimalware, Anti adware, Password Manager, Anti Phishing, Private Cleaner etc)
  2. Sistem de operare original și cel mai recent, cu toate actualizările
  3. Serviciu VPN foarte bun
  4.Utilizați până acum Good Browser cu Good Adblocker
  5. Evitați să vizitați un site rău, suspect, răuvoitor
  etc

 5. – DNS privat, axat pe securitate;
  – Criptarea traficului de date cu o soluție VPN
  – Un admistrator de parole puternice
  – Sistem de operare, programe, licențiate și updatate la zi
  – O suită de securitate de top
  – Un program de întreținere și curățare a calculatorului
  – Neaccesarea siteurilor cu reputație proastă

 6. Utilizați un set antivirus de top și software antimalware, un VPN fără loguri atunci când utilizați internetul și browserul protejat de confidențialitate în sandbox mă va face sigur online.

 7. Un bun software de securitate este esențial pentru protejarea confidențialității online. În plus, utilizați un sistem de operare actualizat, o parolă puternică și unică, un serviciu VPN de încredere și o înțelegere simplă, desigur, sunt esențiale pentru protejarea confidențialității online!

 8. Datele personale avand valoare economica incerc sa ofer minimum de informatii. Daca e un concurs, am adrese speciale de mail/facebook pentru concursuri, nu ofer adrese profesionale sau strict personale. Nu postez pe retele de socializare decat minimum de informatii, prietenii adevarati, nu cei virtuali, stiu tot ce ii intereseaza. Nu raspund la mailuri cu solicitari cu adrese completate la CC(carbon copy), adica la colectionarul de adrese reale. Nu raspund la spam, raportez mereu mesajele nesolicitate si incalcarile din partea autoritatilor a legilor in vigoare. Verific numarul de telefon pe google, pentru a vedea daca e raportat cu spam, oferte medicale si alte mizerii de agatat fraierii si blochez orice numar sau mail raportat. Cea mai buna protectie e cea umana, dar e nevoie si de soft, de accea folosesc antivirus solutii complete, intru pe siteurile considerate legale si curate (lacatel, https), nu descarc arhive pana nu verific continutul. Ii invat si pe altii minimum de protectie, pentru ca informatia nu costa.

 9. Windows cu licenta, actualizat la zi, folosirea unui antivirus și limitarea accesului doar pe site -uri de încredere.

 10. UPDATAT Antivirusul! IN PLUS NU IMI PLACE SA POSTEZ POZE SI IMAGINI CU FAMILIA PE RETELE DE SOCIALIZARE! E CEL MAI BINE ASA!

 11. Antivirusul cu update la zi chiar daca de ani buni am folosit varianta gratuita,mult timp am folosit Avast si AVG, aici mai conteaza foarte mult si ce site-uri accesezi,plus atentie la ce descarci de pe torrenti,download-ul clasic.

 12. Folosesc doar antivirus cu licență, nu descarc filme sau muzica din surse nesigure și am mare grija când cumpăr online, doar de pe site-uri de încredere.

 13. imi place,.,like&share,.,particip., mare arentie mereu verific orce,.,pun antivirus,.,Cer sfaturi,,Mereu caut ce este bun la internrt ,.,etc.,

 14. -stergerea periodica a istoricului de navigare
  -utilizarea de accesorii speciale pentru a bloca functiile de urmarire online pentru confidentialitatea in timp ce navighez pe Internet de pe dispozitivele mele
  -acordul pentru procesarea datelor: consimțământul
  -antivirus cu licenta

 15. îmi protejez viața privată în mediul online prin folosirea unui antivirus licentiat, cu toate update-urile la zi si prin evitarea accesului site-urilor marcate cu continut posibil daunator.

  1. Incerc sa am o siguranta ,folosesc un antivirus cu licenta..si sincer ma rog sa reziste..la ce este acuma..pfff.. cu greu putem face fata.

 16. Folosesc un antivirus cu licenta, nu-mi las datele personale pe site-uri dubioase si evit sa descarc materiale din surse nesigure.

 17. Un antivirus bun este foarte folositor în mediul virtual,pentru că protejează computerul dar și datele utilizatorului,de asemenea sunt foarte atent la ce pagini web accesez.

 18. Prin folosirea unui antivirus licentiat, cu toate update-urile la zi si prin evitarea accesului site-urilor marcate cu continut posibil daunator.

 19. Protejarea vietii private in mediul online se poate face doar prin folosirea unei solutii de securitate care integreaza modul antivirus, firewall si VPN. De asemenea utilizatorul trebuie sa fie constient ce informatii ofera website-urilor pe care le viziteaza. Nu in ultimul rand browserul trebuie sa fie setat sa nu accepte module cookie de la terti si la inchidere sa stearga cooki-urile din sesiunea curenta.

 20. Folosesc un antivirus cu update la zi si am grija sa nu intru pe site-uri care ar putea dauna calculatorului.

 21. Sincer, nu folosesc niciun antivirus. Incerc pe cat de mult posibil sa evit accesarea de site-uri dubioase.
  Nu am gasit un super-profesionist care sa scoata tot ceea ce este mai bun si performant din laptop-ul meu, asa ca ma descurc cum pot. Multumesc.

 22. Sant foarte atent la ce sitiuri deschid folosesc antivirus cu licenta actualizat stergere destul de des a istoricului nu verific spamul nu folosesc decat aparatele mele la tot ce am parola sau cont .O zi frumoasa !!!

 23. In primurand trebuie sa avem un antivirus cu licenta , care se actualizeaza automat , dupa care in formularul de politici si consimtamant bifam optiunea „da” , ocazie cu care acceptam ca datele nostre personale sa fie stocate si folosite .

 24. M-am protejat foarte multi ani cu antivirusi in varianta free. De curand recunosc ca am renuntat la solutiile antivirus si las doar antivirusul inclus in windows 10. Avand grija pe ce site-uri intru, pana in acest moment nu am avut probleme cu virusii, dar recunosc ca e mai bine sa ai o solutie specializata cu licenta.

 25. Antivirus din top 10+Zemana Antilogger+scanări periodice cu MbAm,AdWareCleaner și Combofix+Bitdefender Antiransomware.Și fug de de.ru,asta incluzând Yandex.

 26. Nu se vor face publice datele personale precum adresa de acasa, numele scolii la care inveti sau numarul de telefon,Se vor facei profile sigure, umbla la setarile de privacy, pentru a fi sigur ca informatiile si fotografiile pe care le pui pe internet sunt vazute doar de prieteni si persoane de incredere, inchide webcam-ul atunci cand nu-l folosesti, Invata cum sa respingi si sa blochezi mesaje sau contacte nedorite,In cazul in care esti parinte,
  sa discuti cu copilul tau despre comportamentul acestuia online,sa folosesti firewall-ul si alte programe de securitate online pentru a bloca site-urile cu continut neadecvat copilului tau ,updatarea la zi a antivirusului si a sistemului de operare

 27. Folosim un program vpn cu licenta,un antivirus cu update la zi ,trebuie sa ne dăm acordul pentru procesarea datelor ( Consimtământul) ștergerea periodică a istoricului de navigare

 28. trebuie sa avem un antivirus cu update la zi .folosim un browser securizat,nu descarcam software dubios luate de pe site-urile nesecurizate, de pe urma cărora te poți trezi cu o mulțime de viruși și malware care-ți pot distruge complet sistemul,
  cand un browser, o extensie, un program, ,ne cere să-l updatam .trebuie sa facem acest lucru imediat, folosim un program VPN bun

 29. Pentru a fi protejazti trebuieste sa avem un atinvirus cu update la zi , sa intram pe acele siteuri marcate ca sigure de antivirus,si este important sa fie un antivirus licentiat si cat mai bine cotat asa cum este GDATA.Multe vizualizari in continuare si fani de asemenea numai bine

 30. In primul rand, nelipsitul antivirus, actualizat la zi. In al doilea rand, eu sunt al doilea “antivirus”, fiindca acord atentie maxima navigarii pe internet. Si in al treilea rand, ma asigur intodeauna de siteurile vizitate, sa fie cele legitime. Numai bine.

 31. Trebuie să ne exprimăm acordul printr-o acțiune clară prin semnarea unui formular de consimțământ sau prin bifarea „da” site-urile unde există posibilitatea de a alege între „da” și „nu”. Să ne dăm acordul în mod clar și să acceptăm ca datele noastre să fie stocate sau reutilizate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.