(UPDATE) CONCURS: Câștigă 3 invitații la IMWorld 2017, oferite de G DATA

Internet & Mobile World (IMWorld), cea mai mare expo conferință B2B de solutii digitale și IT din întreaga regiune a ajuns la a 6-a ediție. Evenimentul va avea loc în 4 și 5 octombrie, la Romexpo și va reuni peste 140 de speakeri pe cele 6 scene ale evenimentului: Main Stage, SMBs & Enterprise Solutions, Developers, Digital & E-Commerce, Marketing & Innovation și Security Stage. Acestora le corespund 4 zone expoziționale cu peste 130 de companii care vor prezenta 2.300 de soluții IT și digitale.

G DATA, companie germană de software care se concentrează pe soluții de securitate pentru computere, se numără printre puținele companii prezente în toate edițiile IMWorld. De la prima ediție din 2012, compania germană a câștigat încrederea clienților și partenerilor săi la eveniment.

În colaborare cu Global Data Security, distribuitor oficial G Data Software în România și Republica Moldova, vă oferim 3 invitații la IMWorld 2017 (câte o singură invitație pentru fiecare câștigător). Pentru a câştiga una dintre invitațiile oferite de G DATA, trebuie să răspundeţi corect la întrebarea simplă de mai jos: 

Care sunt soluțiile de securitate dezvoltate de G DATA pentru platforma Windows?

Premiile vor fi acordate prin tragere la sorți cu ajutorul serviciului random.org. Invitațiile vor fi trimise câștigătorilor prin e-mail până la data de 03.10.2017. 

Concursul se va desfășura în perioada 27.09.2017 – 01.10.2017 (inclusiv). 
Regulament concurs:
  • Răspunsul la întrebarea din concurs poate fi dat numai în cadrul sistemului de comentarii prezent în subsolul acestei pagini;
  • Participanții trebuie să se înscrie cu numele lor real și pot folosi doar o singură adresă de e-mail (reală) de pe același IP (orice tentativă de fraudare va duce automat la descalificarea participanților).
  • Opțional:  Distribuiți acest concurs pe rețelele de socializare.

Mult succes!

IMPORTANT: Pentru a putea intra în posesia premiului, câștigătorii trebuie să răspundă la e-mail în termen de 24 ore de la data trimiterii email-ului. 

NOTĂ: Dacă nu veţi fi printre fericiţii câştigători, puteţi achiziţiona biletele pe www.imworld.ro.

UPDATE 02.10.2017: Concursul s-a încheiat. Marian Iancu și Doina Suciu sunt câștigătorii acestui concurs și vor primi invitațiile la IMWorld 2017 în maxim 24 de ore.

Continuă lectura

AnteriorUrmător

3 comentarii la „(UPDATE) CONCURS: Câștigă 3 invitații la IMWorld 2017, oferite de G DATA

  1. Buna ziua!
    Solutiile de securitate pentru platforma Windows sunt G DATA Antivirus, G DATA Internet Security, G DATA Total Security.

Comentariile sunt închise.