CONCURS: Câștigă 20 de licențe Heimdal PRO, aplicație premium pentru protecția împotriva atacurilor cibernetice

În colaborare cu Heimdal Security, companie daneză de securitate online, vă propunem un nou concurs. Premiile oferite la final vor fi 20 de licențe Heimdal PRO, soluția adresată utilizatorilor casnici și companiilor mici. Licențele au o valabilitate de un an de zile, pentru un calculator.

Ce este Heimdal?

Heimdal este o aplicaţie de top creată de o echipă de experți din domeniul securității și include persoane, printre care și români, cu experiență relevantă în IT, lucrând anterior în organizații precum Bitdefender și BullGuard.

Disponibil în trei versiuni diferite (Heimdal FREE, Heimdal PRO și Heimdal CORP), scopul principal al aplicației este de a te proteja de atacurile cibernetice atunci când eşti online. Softul folosește un motor avansat de scanare web, ce vă va feri de programele malware financiare (ransomware, banking trojans, exploits, atacuri de tip phishing etc.), păstrându-vă în siguranță documentele și datele confidențiale. 

Principalele beneficii atunci când este folosită aplicația Heimdal:

  • Protejează sistemul de furtul de date online (nume de utilizator, parole, coduri PIN, etc.), evitându-se astfel trimiterea lor pe servere controlate de infractorii cibernetici;
  • Protejează împotriva amenințărilor de tip ransomware;
  • Scanează traficul de internet, blocând automat accesul la site-urile periculoase și alte locații web (servere, bannere malițioase etc.), care pot instala malware sau pot fi utilizate ca gateway-uri pentru atacuri cibernetice;
  • Detectează și blochează automat programele malware avansate pentru a nu ajunge în sistem;
  • Verifică calculatorul de aplicațiile instalate neactualizate. Odată descoperite, aplicațiile vor fi actualizate automat de Heimdal, fiind aduse la zi.

Heimdal este suplimentul perfect pentru orice produs antivirus, deoarece îmbunătățește puternic securitatea calculatorului personal. 

Tehnologia din spatele produsului este acreditată de către Departamentul de Justiție din SUA, FBI și Europol, Heimdal Security fiind parte integrantă a investigațiilor în curs privind organizațiile criminale cibernetice din întreaga lume.

Heimdal PRO este compatibil cu orice mediu Windows, de la Windows 7 la Windows 10.

CUM PARTICIPI LA CONCURS

Pentru a participa la acest concurs, scrieți printr-un comentariu răspunsul la întrebarea formulată mai jos și puteți fi câștigătorul uneia din cele 20 de licențe oferite ca premiu pentru produsul Heimdal PRO (1 an, 1 PC):

Care din beneficiile oferite de aplicația Heimdal le considerați importante pentru voi?

Câștigătorii vor fi aleși aleatoriu prin intermediul site-ului www.random.org. Licențele vor fi trimise personal câștigătorilor prin e-mail în cel mai scurt timp posibil. 

Opțional: Puteți distribui acest concurs pe rețelele de socializare.

Regulament concurs:
  • Răspunsul la întrebarea din concurs poate fi dat numai în cadrul sistemului de comentarii prezent în subsolul acestei pagini;
  • Răspunsurile scrise în totalitate prin metoda copy-paste nu vor fi luate în calcul;
  • Participanții trebuie să se înscrie cu numele lor real și pot folosi doar o singură adresă de e-mail (validă) de pe același IP (orice tentativă de fraudare va duce automat la descalificarea participanților).
Concursul se va desfășura în perioada 24.08.2016 – 09.09.2016 (inclusiv). 

Heimdal Pro

Continuă lectura

AnteriorUrmător

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.