CONCURS: Câștigă 10 licențe F-Secure Internet Security 2016

În parteneriat cu Infodesign Group România, unic distribuitor al soluțiilor antivirus  F-Secure în România, vă propunem un nou concurs, ce se va desfășura în perioada 13.01.2016 – 30.01.2016. Premiile oferite la final vor fi 10 licențe F-Secure Internet Security 2016, fiecare dintre aceste licențe oferite ca premiu având o valabilitate de un an de zile, pentru un calculator.


Compania F-Secure și-a început activitatea în domeniul securității în anul 1995 când a dezvoltat primul antivirus cu o scanare în timp real, iar în 1997 prima consola de administrare centralizată din industrie.

În ultimii ani a primit premii pentru cel mai bun produs corporate, respectiv cea mai bună protecție oferită, premii acordate de companii independente de testare precum AV-Test, AV Comparatives, Virus Buletin, etc.

Mai multe detalii despre produsul F-Secure Internet Security găsiți aici: http://f-secure.ro/acasa-birou/f-secure-internet-security/

F-Secure

Pentru a intra în concurs și a avea șanse mari de a câștiga una din cele 10 licențe F-Secure Internet Security 2016, trebuie să respectați următoarele cerințe:

  • Like paginii de Facebook – https://www.facebook.com/FSecureRo/
  • Share public al acestui articol pe Facebook;
  • Comentariu la acest articol cu răspunsul (cât mai scurt) la întrebarea “Care este rolul utilizării unui program antivirus?”.
Regulament concurs:
  • Participanții trebuie să se înscrie cu numele lor real și pot folosi doar o singură adresă de e-mail de pe același IP (orice tentativă de fraudare va duce automat la descalificarea participanților);
  • Câștigătorii acestui concurs vor fi selectați prin serviciul Random.org;
  • Durata concursului: 13 ianuarie – 30 ianuarie 2016 (inclusiv).
Premii: Vor fi oferite 10 licențe F-Secure Internet Security 2016, fiecare dintre aceste licențe oferite ca premiu având o valabilitate de un an de zile, pentru un calculator.

Câștigătorii vor fi aleși aleatoriu prin intermediul site-ului www.random.org, iar licențele vor fi livrate prin e-mail de către echipa F-Secure România.

Mult succes!

Continuă lectura

AnteriorUrmător

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.