CONCURS: Câștigă 10 licențe F-Secure Freedome VPN

În parteneriat cu Infodesign Group România, unic distribuitor al soluțiilor antivirus  F-Secure în România, vă propunem un nou concurs, ce se va desfășura în perioada 22.03.2016 – 06.04.2016. Premiile oferite la final vor fi 10 licențe F-Secure Freedome VPN, fiecare dintre aceste licențe oferite ca premiu având o valabilitate de 6 luni, pentru un calculator (sau un dispozitiv mobil).

Compania finlandeză F-Secure și-a început activitatea în domeniul securității în anul 1995 când a dezvoltat primul antivirus cu o scanare în timp real, iar în 1997 prima consola de administrare centralizată din industrie.

În ultimii ani a primit premii pentru cel mai bun produs corporate, respectiv cea mai bună protecție oferită, premii acordate de companii independente de testare precum AV-Test, AV Comparatives, Virus Buletin, etc.

[info title=”Despre F-Secure Freedome VPN” icon=”info-circle”]Aplicația de securitate premiată F-Secure Freedome VPN este concepută special pentru oferirea protecției PC-ului, smartphone-ului sau tabletei personale, indiferent dacă dispozitivul folosește sistemul de operare Windows, Mac OS, Android sau iOS. 


Utilizatorii acestei aplicații vor beneficia de o conexiune securizată privată, lucru posibil în esenţă prin intermediul unui “tunel” privat. Odată activată, aplicația F-Secure Freedome VPN va ascunde ip-ul real, comunicațiile și conexiunile devenind criptate, putând astfel descărca și naviga pe net în siguranță și în anonimitate, pericolul de infectare fiind redus ulterior în totalitate (blochează site-urile și aplicațiile malițioase). De asemenea, aplicația permite setarea uneia din cele 27 locații virtuale disponibile.

 F-Secure Freedome

Mai multe detalii despre produsul F-Secure Freedome VPN găsiți aici:

http://f-secure.ro/acasa-birou/f-secure-freedome/
[/info]Pentru a intra în concurs și a avea șanse mari de a câștiga una din cele 10 licențe F-Secure Freedome VPN, trebuie să respectați următoarele cerințe:

  • Like paginii de Facebook – https://www.facebook.com/FSecureRo/
  • Share public al acestui articol pe Facebook;
  • Comentariu la acest articol cu răspunsul la întrebarea “Numiți 3 (trei) dintre beneficiile unei soluții VPN”.
Regulament concurs:
  • Participanții trebuie să se înscrie cu numele lor real și pot folosi doar o singură adresă de e-mail de pe același IP (orice tentativă de fraudare va duce automat la descalificarea participanților);
  • Răspunsul la întrebarea din concurs poate fi dat doar prin intermediul sistemului de comentarii existent la finalul acestui articol;
  • Câștigătorii acestui concurs vor fi selectați prin serviciul Random.org;
  • Durata concursului: 23.03.2016 – 06.04.2016 (inclusiv).
Premii: Vor fi oferite 10 licențe F-Secure Freedome VPN, fiecare dintre aceste licențe oferite ca premiu având o valabilitate de 6 luni, pentru un calculator (sau un dispozitiv mobil).

Câștigătorii vor fi aleși aleatoriu prin intermediul site-ului www.random.org.

Mult succes!

Konkurs.ro - Concursuri si promotii

Continuă lectura

AnteriorUrmător

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.