1. Home
  2. /
  3. Security
  4. /
  5. Compania românească BitDefender a lansat în America gadgetul BOX

Compania românească BitDefender a lansat în America gadgetul BOX

Compania românească BitDefender, deținută de românii Florin și Măriuca Talpeș a lansat ieri, într-un eveniment din SUA, „mult anticipata soluție de securitate Internet of Things (IoT)”, numită the BOX, primind recenzii mixte de la presa americană.

The BOX este o soluție hardware de securitate creată pentru a proteja utilizatorii de atacuri phishing, malware, redirecționări și alte link-uri malițioase. „35% dintre americani plănuiesc să investească în device-uri IoT în următoarele șase luni, așa că nevoia pentru o soluție care să îi ajute să activeze, securizat, Internet of Things, a devenit un lucru critic”, a spus, la lansarea din State, Cătălin Cosoi, chief security strategist la BitDefender.

Produsul este o mică cutiuță care acționează și ca router. Dacă o anumită locuință/un anumit software este atacat cibernetic, sistemul blochează atacul și trimite alerte pentru a avertiza utilizatorul cu privire la respectivul pericol. Casele cu numeroase device-uri inteligente conectate la Internet, precum smartphone-uri, PC-uri si TV-uri inteligente, pot beneficia de monitorizare în timp real de la BOX, gadget-ul companiei românești.

Wall Street Journal, alături de alte cotidiene americane, au remarcat lansarea gadget-ului românesc, alocând spații importante descrierii lui. Chiar dacă recenziile cotidianului american nu sunt prea strălucite, este de remarcat intrarea puternică a companiei românești într-un mediu nou, de viitor.

Avangate, compania „made in România” se va ocupa de distribuirea gadget-ului și de abonamente pentru software-ul cu care funcționează.
DISTRIBUIE:

Citește și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *