Acasă IT News Compania Electronic Arts a anunțat că va lansa jocul Star Wars Battlefront

Compania Electronic Arts a anunțat că va lansa jocul Star Wars Battlefront

6
NOTĂ: Acest blog nu conţine advertoriale (articole sponsorizate/articole plătite), dar unele articole și pagini pot conține linkuri de afiliere. Susțineți acest blog cumpărând software prin aceste linkuri. Mulțumesc!
NOTE: This blog does not contain advertorials (sponsored articles/paid articles), but some articles and pages may contain affiliate links. Support this blog by purchasing software through these links. Thank you!
Compania Electronic Arts (EA) a anunțat în cadrul evenimentului E3 că va lansa jocul Star Wars Battlefront pe 17 noiembrie. Acesta va semăna foarte mult cu seria de filme cu același nume, arată BBC, citat de Ziare.com.
De asemenea, EA a pregătit noi versiuni pentru jocuri celebre precum Mirrors Edge, Need for Speed și Fifa. 
În cadrul conferinței de presă a fost arătat și un trailer pentru Mass Effect: Andromeda, însă au fost date puține detalii. Se pare că acțiunea jocului, care va fi lansat anul viitor, se va desfășura într-o nouă galaxie, iar personajul principal va fi o surpriză.
EA a făcut public un joc cu totul nou, Unravel, în care o creatura mică, numită Yarny, explorează o lume fantastică.

Compania a precizat că Fifa 16 va conține în premieră și echipe feminine de fotbal, în timp ce jucătorii NBA Live 16 își pot crea un personaj care să aibă fața lor, datorită tehnologiei de scanare a trăsăturilor faciale.Și dispozitivele mobile au fost exploatate cu succes de EA, divizia înregistrând progrese importante, a arătat vicepreședintele senior Sarah Ryan, care a prezentat noi titluri ce pot fi regăsite pe tablete și smartphone-uri, cum ar fi Minions Paradise, ce se bazează pe personajele din filmul de animație Despicable Me.