Acasă Online Clienții CEL.ro vor avea parte de Black Friday pe 11 noiembrie 2016

Clienții CEL.ro vor avea parte de Black Friday pe 11 noiembrie 2016

5
NOTĂ: Acest blog nu conţine advertoriale (articole sponsorizate/articole plătite), dar unele articole și pagini pot conține linkuri de afiliere. Susțineți acest blog cumpărând software prin aceste linkuri. Mulțumesc!
NOTE: This blog does not contain advertorials (sponsored articles/paid articles), but some articles and pages may contain affiliate links. Support this blog by purchasing software through these links. Thank you!

Foarte curând va începe cel mai aglomerat moment al anului pentru retaileri, iar CEL.ro anunță că oferă clienților destinația ideală pentru discounturile din acest an de Black Friday – cel mai mare și cel mai ofertant eveniment de reduceri de peste an.

De Black Friday 2016 CEL.ro a pregătit deja o ofertă de peste 100.000 de produse – mai multe ca oricând, pentru a oferi clienților experiența cumpărăturilor multe la prețuri mici.

Pentru o mai bună gestiune a evenimentului și pentru a crește numărul clienților satisfăcuți care își achiziționează produsele dorite la prețuri foarte bune, retailerul online are o veste surpriză: va debloca zeci de oferte începând cu vineri, 11 noiembrie.

Retailerul online declară că anul acesta ofertele vor fi mai multe, iar numărul clienților care vor prinde reducerile se așteaptă să crească. Printre brandurile cele mai importante care fac parte din portofoliul evenimentului anul acesta se numără: Samsung, iPhone, LG, Xerox, Asus, Lenovo, Remington, Philips, Timberland, Fossil, etc.

Clienții vor avea parte de un Black Friday (11 noiembrie 2016) cu sute de reduceri la:

  • telefoane → reduceri de până la 1,000 de lei
  • laptopuri → reduceri de până la 40%
  • TV → reduceri de până la 3,700 lei
  • electrocasnice → reduceri de până la 60%
  • îngrijire personală → reduceri de până la 60%
  • videoproiectoare → reduceri de până la 50%
  • parfumuri & ceasuri → reduceri de până la 62%
  • imprimante → reduceri de până la 30%
  • componente & periferice → reduceri de până la 50%
  • casă și decorațiuni → reduceri de până la 50%

CEL.ro a menționat că a început organizarea și a pus la punct toate detaliile legate de Black Friday 2016 mult mai devreme anul acesta pregătindu-se logistic mai bine, luând măsuri și găsind soluții pentru a fluidiza gestionarea, manevrarea și livrarea în timp a tuturor comenzilor venite.

Toate acestea au ca scop evitarea întârzierii livrării comenzilor.

Se estimează că livrarea se va face în minimum 4-5 zile.

Pentru mai multe informații și pentru a fi la curent cu toate noutățile și ofertele CEL.ro de Black Friday accesați www.cel.ro.

Cu o gamă largă de produse, CEL.ro a contribuit la consolidarea comerțului online românesc.