Acasă Antivirus CERT-RO oferă 200.000 de licenţe Avira Antivirus Pro gratis pentru elevii de...

CERT-RO oferă 200.000 de licenţe Avira Antivirus Pro gratis pentru elevii de liceu

35
NOTĂ: Acest blog nu conţine advertoriale (articole sponsorizate/articole plătite), dar unele articole și pagini pot conține linkuri de afiliere. Susțineți acest blog cumpărând software prin aceste linkuri. Mulțumesc!
NOTE: This blog does not contain advertorials (sponsored articles/paid articles), but some articles and pages may contain affiliate links. Support this blog by purchasing software through these links. Thank you!

Centrul Național de Răspuns la Incidente de Securitate Cibernetică – CERT-RO, compania de securitate Avira şi Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice au format un parteneriat în urma căruia elevii de liceu vor beneficia de licențe antivirus varianta PRO gratis.

Avira oferă gratuit antivirusul său din gama premium tuturor elevilor de liceu din România prin intermediul noului site al CERT-RO. Această iniţiativă are ca scop blocarea ameninţărilor cibernetice la care este expus zilnic unul dintre cele mai active grupuri de internauţi.

Astfel, un număr de 200.000 (patru pachete a câte 50.000) de licenţe Avira Antivirus Pro au fost puse la dispoziţia elevilor care vor să îşi protejeze calculatoarele în faţa pericolelor din mediul online. Acestea pot fi obţinute accesând secțiunea dedicată campaniei de pe site-ul CERT-RO şi urmând instrucţiunile afişate pe pagina principală.

“Unul dintre obiectivele instituţiei noastre îl reprezintă promovarea și consolidarea culturii de securitate în domeniul cibernetic. Parteneriatul cu Avira ne permite să sporim nivelul de protecţie de care beneficiază o categorie vulnerabilă în faţa ameninţărilor cibernetice actuale” a declarat Augustin Jianu, Director General CERT-RO.

“Suntem bucuroşi să punem la dispoziţia liceenilor români un program antivirus de ultimă generaţie care să îi protejeze în faţa atacurilor cibernetice din ce în ce mai sofisticate. Aducem astfel contribuţia noastră la ceea ce devine o prioritate globală: educaţia cibernetică” a precizat Cristian Gheorghe, Country Director Avira România.

Instalând Avira Antivirus Pro pe calculatoarele lor, elevii vor beneficia de una dintre cele mai complexe tehnologii de protecţie cibernetică. Datele lor vor fi în siguranţă datorită unor algoritmi avansaţi care se actualizează în timp real prin Avira Protection Cloud şi Avira URL Cloud.

Astfel, ei vor putea să îşi apere dispozitivele împotriva programelor create cu scopul de a colecta informații personale, de a bloca accesul în vederea răscumpărării datelor, dar şi împotriva aplicaţiilor nedorite.

Pionier al industriei de antivirus, producătorul german dispune de un sediu şi în România încă din anul 2004, specialişti români contribuind zilnic la protejarea a zeci de milioane de utilizatori din toată lumea.

Licenţele sunt valabile pentru un an din momentul activării şi sunt compatibile atât cu Windows cât şi cu Mac OS. Mai multe detalii despre Avira Antivirus Pro pot fi găsite pe site-ul AVIRA.