Acasă Diverse Cererea de servicii VPN în Rusia a atins un vârf de 2.088%...

Cererea de servicii VPN în Rusia a atins un vârf de 2.088% pe 13 martie😯

141
NOTĂ: Acest blog nu conţine advertoriale (articole sponsorizate/articole plătite), dar unele articole și pagini pot conține linkuri de afiliere. Susțineți acest blog cumpărând software prin aceste linkuri. Mulțumesc!
NOTE: This blog does not contain advertorials (sponsored articles/paid articles), but some articles and pages may contain affiliate links. Support this blog by purchasing software through these links. Thank you!

Căutările pe internet pentru servicii VPN (virtual private networking) în Rusia, aproape că s-au dublat în ultima săptămână, comparativ cu săptămâna precedentă.

Persoanele populare pe rețelele de socializare din Rusia – așa-numiții influenceri – au migrat, în ultimele zile, către rețele precum Telegram și rețele private virtuale (VPN-uri), după ce autoritatea de reglementare a internetului din Rusia, Roskomnadzor, a anunțat că Instagram va fi interzis de luni, 14 martie.

Potrivit Top10VPN, cererea de servicii VPN a atins un vârf de 2.088% (!!!) pe 13 martie, comparativ cu cererea zilnică medie în săptămâna care a precedat invaziei din Ucraina.

Cererea de servicii VPN a fost cu 1.394% mai mare decât valoarea de referință de pe 11 martie și cu 1.814% mai mare faţă de 12 martie.

Cererea de servicii VPN în Rusia a atins un vârf de 2.088% pe 13 martie