Acasă Android Cele mai descărcate aplicații pentru Android

Cele mai descărcate aplicații pentru Android

28
NOTĂ: Unele articole și pagini pot conține linkuri de afiliere. Susțineți acest blog cumpărând software prin aceste linkuri. Mulțumesc!
NOTE: Some articles and pages may contain affiliate links. Support this blog by purchasing software through these links. Thank you!
Conform site-ului androidrank.org, cea mai descărcată aplicație plătită în acest moment pentru Android este instalată de mai bine de 10 milioane de ori și este vorba de un celebru joc.

Minecraft Pocket Edition, căci despre el este vorba, beneficiază de peste 1.200.000 de recenzi, cu o medie de notare a jocului de 4,48 de puncte, din 5 posibile. Pe următoarele locuri se află, în ordine, jocul Geometry Dash, cu aproape 1 milion de instalări și peste 360.000 de recenzii, Modern Combat 4: Zero Hour (mai bine de 1 milion de descărcări și peste 190.000 de recenzii), The Room (peste 1 milion de descărcări și peste 180.000 de recenzii) și Where’s My Water (peste 1 milion de descărcări și puțin peste 180.000 de recenzii).

Cele mai descărcate aplicații

În topul descărcărilor aplicațiilor gratuite pentru Android se află Facebook, cu peste 1 miliard de descărcări și peste 35 de milioane de recenzii, urmată de WhatsApp Messenger (mai bine de 1 miliard de descărcări și puțin peste 32 de milioane de recenzii), Facebook Messenger (peste 1 miliard de descărcări și puțin peste 22 de milioane de recenzii), YouTube (peste 1 miliard de descărcări și 8,1 milioane de recenzii) și Google Maps (peste 1 miliard de descărcări și mai bine de 5 milioane de recenzii). 


În top 10 aplicații gratuite instalate mai sunt browserul Google Chrome, motorul de căutare Google, Google+, Gmail și Google Play Games.