1. Home
  2. /
  3. Teste Comparative
  4. /
  5. Cele mai bune produse de securitate pentru Android (Test AV-TEST – ianuarie 2016)

Cele mai bune produse de securitate pentru Android (Test AV-TEST – ianuarie 2016)

AV-TEST.org a publicat primul test complex realizat în acest an pe 27 produse de securitate pentru Android. Testarea tuturor produselor (folosindu-se setările default) s-a făcut pe versiunea 5.1.1 a sistemului de operare Android. 


Au fost evaluate rata de detecție a produselor pe un set de 3.496 viruși descoperiți în ultimele 4 săptămâni și detectarea celor mai recenți viruși pentru Android în timp real (3.978 mostre), impactul asupra bateriei, alarmele false generate, uşurinţa în utilizare și funcțiile oferite de respectivele produse. Produsele au trebuit să demonstreze capacitățile lor, folosindu-se de toate componentele și straturile de protecție pe care le oferă.

La categoria „protecție”, maximum de 6 puncte (detecție și protecție 100%) l-au obținut 11 produse testate: Alibaba Mobile Security, Antiy, Baidu, Bitdefender, BullGuard, ESET, G Data, Kaspersky,  Qihoo 360 AntiVirus, Sophos și Norton.

Cel mai mic punctaj la această categorie l-a obținut produsul Lookout Security & Antivirus (1,5 puncte). 

AV-TESTLa categoria „impactul produsului de securitate asupra utilizării dispozitivului și numărul de alarme false generate, 22 produse au primit maximum de puncte. Punctajul cel mai mic a fost obținut de Webroot SecureAnywhere Mobile (5 puncte).

Per total, doar 10 produse au obținut maximum de 12 puncte .

Pentru acest test s-au folosit cele mai recente versiuni disponibile, cu toate actualizările efectuate la zi. La final, toate produse au obținut certificatul AV-TEST.

Testul complex și rezultatele acestuia este disponibil aici. Mai multe informații despre procedurile de testare efectuate de AV-TEST.org găsiți aici.
DISTRIBUIE:

Citește și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *