Acasă Android Cele mai bune produse de securitate pentru Android (Test AV-TEST – noiembrie...

Cele mai bune produse de securitate pentru Android (Test AV-TEST – noiembrie 2015)

5
NOTĂ: Unele articole și pagini pot conține linkuri de afiliere. Susțineți acest blog cumpărând software prin aceste linkuri. Mulțumesc!
NOTE: Some articles and pages may contain affiliate links. Support this blog by purchasing software through these links. Thank you!
AV-TEST.org a publicat recent un nou test complex realizat în luna noiembrie 2015 pe 25 produse de securitate pentru Android. Testarea tuturor produselor (folosindu-se setările default) s-a făcut pe versiunea 5.1.1 a sistemului de operare Android. 


Au fost evaluate rata de detecție a produselor pe un set de 3.147 malware descoperiți în ultimele 4 săptămâni și detectarea celor mai recenți malware pentru Android în timp real (3.978 probe utilizate), impactul asupra bateriei, alarmele false generate, uşurinţa în utilizare și funcțiile oferite de respectivele produse. Produsele au trebuit să demonstreze capacitățile lor, folosindu-se de toate componentele și straturile de protecție pe care le oferă.

La categoria „protecție”, maximum de 6 puncte (detecție și protecție 100%) l-au obținut 14 produse testate: Alibaba Mobile Security, Antiy, Avira, Baidu, Bitdefender, BullGuard, ESET, G Data, Cheetah Mobile Clean Master, Qihoo 360 AntiVirus, Sophos, Norton, Tencent și Trend Micro.

Cel mai mic punctaj la această categorie l-a obținut produsul AVG Antivirus Free (3 puncte). 

AV-TESTLa categoria „impactul produsului de securitate asupra dispozitivului și numărul de alarme false generate, 19 produse au primit maximum de puncte. Punctajul cel mai mic a fost obținut de Alibaba, ESET, Ikarus și Webroot (5 puncte).

Per total, 11 produse au obținut maximum de 12 puncte .

Pentru acest test s-au folosit cele mai recente versiuni disponibile, cu toate actualizările efectuate la zi. La final, toate produse au obținut certificatul AV-TEST.

Testul complex și rezultatele acestuia este disponibil aici. Mai multe informații despre procedurile de testare efectuate de AV-TEST.org pe fiecare categorie în parte găsiți aici.