1. Home
  2. /
  3. Teste Comparative
  4. /
  5. Cei mai buni antiviruși pentru Windows 8.1 (AV-TEST – iunie 2016)

Cei mai buni antiviruși pentru Windows 8.1 (AV-TEST – iunie 2016)

În cazul în care folosiți Windows 8.1 și nu ați trecut pe Windows 10 din diferite motive, dar în schimb doriți să aveți sistemul mai sigur, cel mai probabil ești în căutarea unei soluții antivirus care poate face față amenințărilor avansate.

Institutul german AV-TEST tocmai a publicat o nouă serie de teste, realizate în perioada mai-iunie 2016 pe Windows 8.1, dezvăluind cele mai eficiente soluții antivirus pentru consumatori, din cele 22 testate.

Spre deosebire de testul anterior, cei mai buni antiviruși pentru Windows 8.1 au fost Kaspersky Lab Internet Security 2016, AVG Internet Security 2016, Norton Security 2016 și Trend Micro Internet Security 2016. Produsul Kaspersky Lab este singurul care a obținut un maxim de șase puncte în testele de protecție, performanță și uzabilitate.  

Surpriza neplăcută a acestui test a fost că doar 5 (cinci) produse au primit maximum de șase puncte la categoria protecție (Kaspersky Lab, AVG, Norton, F-Secure și AhnLab).
 

Cele mai mici punctaje le-au primit produsele Windows Defender 4.8 (15 puncte în total) și Comodo Internet Security Premium 8.2 (14 puncte în total).
DISTRIBUIE:

Citește și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *