Cei mai buni antiviruși pentru Windows 8.1 (AV-TEST – Decembrie 2016)

În cazul în care încă mai folosiți Windows 8.1 și nu ați trecut la Windows 10 din diferite motive, dar în schimb doriți să aveți sistemul mai sigur, cel mai probabil sunteți în căutarea unei soluții antivirus care poate face față amenințărilor avansate din ziua de astăzi.

Institutul german AV-TEST tocmai a publicat o nouă serie de teste, realizate în perioada noiembrie-decembrie 2016 pe Windows 8.1 (64 bit), dezvăluind cele mai eficiente soluții antivirus pentru consumatori, din cele 21 testate.

Spre deosebire de testul anterior (iunie 2016), cei mai buni antiviruși pentru Windows 8.1 au fost de data aceasta Kaspersky Lab Internet Security 2017, Bitdefender Internet Security 2017 și Trend Micro Internet Security 2017. Produsul Kaspersky Lab este singurul care a obținut un maxim de șase puncte în testele de protecție, performanță și uzabilitate.  

Produsele de securitate au fost evaluate timp de 2 luni (noiembrie și decembrie 2016) printr-un test de tip “Real-World” (protecția împotriva atacurilor malware de tip zero-day, inclusiv amenințări web și viruși răspândiți prin e-mail – 172 probe utilizate), dar și a unui test pentru detectarea malware-ului descoperit în ultimele două luni (set de referință AV-TEST – 13.462 probe utilizate).
 
Cel mai mic punctaj în testul de protecție l-a primit produsul Comodo Internet Security Premium 8.4 (3 puncte – 12,5 puncte în total).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.