Acasă Android Cei mai buni antiviruși pentru Android (Test AV-TEST – iulie 2017)

Cei mai buni antiviruși pentru Android (Test AV-TEST – iulie 2017)

3

AV-TEST.org a publicat un nou test complex realizat pe 19 antiviruși pentru Android. Testarea tuturor produselor (folosindu-se setările default) s-a făcut pe versiunea 6.0.1 a sistemului de operare Android (Marshmallow). 

Au fost evaluate rata de detecție a produselor pe un set de 3.129 viruși descoperiți în ultimele 4 săptămâni și detectarea celor mai recenți viruși pentru Android în timp real (3.328 mostre), impactul asupra bateriei, alarmele false generate, uşurinţa în utilizare și funcțiile oferite de respectivele produse. Produsele au trebuit să demonstreze capacitățile lor, folosindu-se de toate componentele și straturile de protecție pe care le oferă.
 
La categoria Protecție, maximum de 6 puncte (detecție și protecție 100%) l-au obținut 13 produse testate. Cel mai mic punctaj la această categorie l-a scos produsul F-Secure Safe (2,5 puncte !!!).
 
La categoria Impactul produsului de securitate asupra utilizării dispozitivului și numărul de alarme false generate, doar Ikarus mobile.security și Alibaba Mobile Security nu au obținut punctajul maxim.

La finalul testului, 12 produse au obținut maximum de 12 puncte

Pentru acest test s-au folosit cele mai recente versiuni disponibile, cu toate actualizările efectuate la zi. Toate produse au obținut certificatul AV-TEST.

Testul complex și rezultatele acestuia este disponibil aici. Mai multe informații despre procedurile de testare efectuate de AV-TEST.org găsiți aici.
NOTĂ: Unele articole și pagini pot conține linkuri de afiliere. Susțineți acest blog cumpărând software prin aceste linkuri. Mulțumesc pentru înțelegere!
NOTE: Some articles and pages may contain affiliate links. Support this blog by purchasing software through these links. Thank you for your understanding!
Articolul precedentTop 10 cele mai populare aplicaţii pentru Android
Articolul următorKaspersky Lab lansează Secure Connection Freemium App pentru dispozitivele cu Android