Acasă Android Cei mai buni antiviruși pentru Android la sfârșitul anului 2015

Cei mai buni antiviruși pentru Android la sfârșitul anului 2015

7
NOTĂ: Acest blog nu conţine advertoriale (articole sponsorizate/articole plătite), dar unele articole și pagini pot conține linkuri de afiliere. Susțineți acest blog cumpărând software prin aceste linkuri. Mulțumesc!
NOTE: This blog does not contain advertorials (sponsored articles/paid articles), but some articles and pages may contain affiliate links. Support this blog by purchasing software through these links. Thank you!
AV-TEST.org a publicat recent un test complex de anduranță, realizat în ultimele șase luni ale anului 2015 pe 25 produse de securitate pentru Android. Testarea tuturor produselor (folosindu-se setările default) s-a făcut pe versiunea 5.1.1 a sistemului de operare Android. 


Obiectivul a fost de a detecta peste 20.000 de aplicații infectate, dintre care unele au fost în circulație timp de doar câteva ore. Doar 4 produse de securitate (Bitdefender, ESET, Qihoo 360 și Sophos) au realizat scorul maxim în ceea ce privește protecția împotriva amenințărilor în timp real și detectarea de aplicații infectate cu malware. 


Într-o a doua serie de teste, aplicațiile au fost clasate pe baza altor caracteristicile ale lor, cum ar fi impactul asupra bateriei, alarmele false generate, uşurinţa în utilizare și alte funcții oferite de respectivele produse (funcții anti-furt, plăți de pe mobil în condiții de siguranță sau instrumente de optimizare sistem). Produsele trebuiau să demonstreze capacitățile lor, folosindu-se de toate componentele și straturile de protecție pe care le oferă.

În acest test, mai multe aplicații s-au remarcat, obținând un scor perfect de 13 puncte. Acestea sunt Baidu, Bitdefender, Cheetah Mobile (Clean Master), G Data, Qihoo 360, Symantec, și Trend Micro. Multe dintre cele mai bune aplicații sunt gratuite.

Pentru acest test s-au folosit cele mai recente versiuni disponibile, cu toate actualizările efectuate la zi. 

Cei mai buni antiviruși pentru Android
Testul complex de anduranță și rezultatele acestuia este disponibil aici