FLASH DEALS

Cea mai recentă ediție a soluțiilor ESET dedicate consumatorilor de acasă vine cu o protecție beta și noi funcții

ESET, lider global în industria soluțiilor de securitate cibernetică, a lansat astăzi noi versiuni ale soluțiilor sale de securitate Windows dedicate utilizatorilor de acasă (v. 2021). Cea mai recentă ediție vine cu o protecție beta pentru soluțiile ESET Internet SecurityESET NOD32 Antivirus și ESET Smart Security Premium.

Cea mai recentă ediție a soluțiilor ESET dedicate consumatorilor de acasă vine cu o protecție beta și noi funcții

Noua gamă de îmbunătățiri acoperă aspecte precum detecția malware, activitățile bancare online, securitatea parolelor și protecția dispozitivelor smart home, toate acestea fiind aliniate cu obiectivul nostru de a crea o lume digitală mai sigură, de care să se poată bucura orice utilizator. Odată cu creșterea numărului de atacuri cibernetice raportate zilnic, este esențial ca utilizatorii noștri să fie protejați în activitățile lor online. Aceste actualizări de produse sunt gândite să combată câteva dintre probleme lor esențiale, precum plățile online și amenințările bancare, furtul de identitate și scurgerea datelor personale pe internet, parolele furate și securitatea dispozitivelor conectate.

ESET își îmbunătățește continuu soluțiile pentru a se asigura că utilizatorii dispun de cele mai noi tehnologii în materie de securitate cibernetică, oferind în același timp o amprentă redusă asupra sistemului. Actualizările aduc ajustări fine ale sistemului de prevenire a intruziunilor bazate pe gazdă (HIPS) și ale modulelor avansate de machine learning, împreună cu o reducere semnificativă a spațiului ocupat de modulul de machine learning.

Alte actualizări cheie includ noul instrument Windows Management Instrumentation (WMI) și scanerele de registru de sistem capabile să detecteze programele malware care utilizează WMI sau registrul în mod rău intenționat. Modulul Connected Home este, de asemenea, îmbunătățit cu o mai bună detecție a dispozitivelor conectate și remedierea problemelor de securitate.

Securitatea financiară este o prioritate absolută pentru noi, iar modulul îmbunătățit pentru plăți și tranzacții online vine cu un browser securizat prin care utilizatorii pot opera cu datele bancare în siguranță. Noua funcție le permite utilizatorilor să ruleze în mod implicit orice browser în modul securizat. Cu modul securizat activat, comunicarea dintre tastatură sau mouse și browser este criptată astfel încât să protejeze utilizatorii de acțiuni de keylogging. În plus, acest modul alertează acum utilizatorii când Remote Desktop Protocol (RDP) este pornit, pentru a-i avertiza cu privire la programele malware care pot compromite protocolul RDP.

Nu în ultimul rând, modulul ESET Password Manager a fost complet reconstruit cu noi funcționalități, cum ar fi deconectarea de la distanță de pe site-uri web și ștergerea de la distanță a istoricului browserului, și este disponibil atât prin extensii de browser, cât și prin aplicații mobile native.

Matej Krištofík, Manager de Produs la ESET, a adresat câteva cuvinte despre lansarea noii ediții a soluțiilor noastre: „Întrucât amenințările cibernetice continuă să evolueze în rafinament și frecvență, este esențial ca utilizatorii și dispozitivele lor să fie protejate la cel mai înalt nivel. Tehnologia stă acum la baza vieții noastre, ne bucurăm tot mai mult de servicii bancare online și avem case conectate, deci este mai important ca niciodată ca tehnologia cu care ne înconjurăm să fie sigură și securizată. Suntem bucuroși să lansăm pentru clienții noștri cea mai recentă actualizare a produselor de securitate dedicate Windows și, probabil că se reflectă în munca noastră devotamentul de a ne îmbunătăți de la an la an portofoliul de produse și de a inova constant pentru a oferi tuturor o experiență digitală cât mai sigură”.

Pentru a afla mai multe despre soluțiile de securitate ESET pentru Windows, dați click aici.