⚡ -3% din preț pe QuickMobile.ro dacă folosești cuponul: QUICK5358

YOXO - ABONAMENT DE MOBIL 100% DIGITAL, LA PREȚ MINIMAL :-)

Ce fac românii pe internet: Top 50 cele mai accesate site-uri

Probabil v-ați întrebat de multe ori ce fac românii pe internet. Păi…e simplu. În primul rând, românii petrec mult timp accesând motoare de căutare (Google.com, Youtube.com, Google.ro, Yahoo.com).

Ce fac românii pe internet: Top 50 cele mai accesate site-uri

Apoi, românii cumpără și vând online în draci. OLX (bișnițăreala e la mare putere în România) și Emag sunt favorite, urmate de Booking.com, Autovit.ro și Publi24.com. 

Când nu știu ceva, au de învățat sau de făcut vreun referat, românul intră pe Wikipedia.org, Dexonline.ro sau Edu.ro. Cum era de așteptat, cel mai mult timp românii îl petrec pe Facebook, cu o medie zilnică de peste 18 minute. Cum avem și mulți ruși în România (vezi ciuma roșie 😀 ), site-ul Vk.com este pe locul 24 în acest top.

Românii stau mult și pe Reddit.com (locul 10), iar cei care vor să se informeze accesează site-urile Digi24.ro, Libertatea.ro, Playtech.ro, Știrileprotv.ro, Digiromania.ro, Hotnews.ro, Antena3.ro, Viva.ro și Stiripesurse.ro

Fiind și destui bloggeri în România, Blogspot.com este și el în acest top (locul 31).

Sportiv și parior înnăscut, românul accesează des site-urile Digisport.ro (locul 15), Gsp.ro (locul 23) și Flashscore.ro (locul 18). Având și destui gameri, site-urile Twitch.tv și Roblox.com sunt și ele mult accesate (locul 22 respectiv 42).

Dar ce este interesant, de abia acum urmează!

România ocupă un loc fruntaș în Europa la accesarea de site-uri de videochat. Bongacams.com ocupă locul 6 în acest top (!!!), iar lista continuă cu Chartubate.com (locul 17) și Livejasmin.com (locul 36). Site-urile pornache sunt și ele la mare căutare, Xhamster.com (locul 13) și Pornhub.com (locul 21) fiind cele mai accesate.

Fiind și mare consumator de conținut video, filme și seriale, românul accesează mult site-urile Netflix, Imdb.com, Filelist.io și Filmehd.se.

În acest top mai sunt și Microsoft.com, Zoom.us, Btrl.ro, Imgur.com, Just.ro, Ing.ro și Gov.ro

Dacă am uitat să menționez vreun site din acest top 50, vă las pe voi să-l admirați aici.

Notă: Unele articole pot conține linkuri de afiliere.

Continuă lectura

AnteriorUrmător

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.