HOME / Licențe Gratuite / CDRWIN 10 – Program pentru scrierea CD-urilor, DVD-urilor și discurilor Blu-ray (Licență gratuită)

CDRWIN 10 – Program pentru scrierea CD-urilor, DVD-urilor și discurilor Blu-ray (Licență gratuită)

CDRWIN 10 este un program concentrat și recunoscut pentru scrierea CD-urilor, DVD-urilor și discurilor Blu-ray ce dispune de o interfață nouă și modernă ce oferă cele mai importante funcții rapid și bine structurate.

Echipat cu o tehnologie de ultimă oră, CDRWIN 10 dispune de acele calități care au fost de mare succes pentru versiunile precedente: fiabilitate, viteză, funcționalitate extinsă și o deschidere ce conduce direct succesul.

Caracteristici cheie:
  • Copiere directă a datelor de pe CD/DVD (inclusiv jocuri computer) și Cd-uri audio;
  • Scriere și creare imagini ISO-, BIN- și XMD ca de altfel fișiere Cue;
  • Authoring pentru date CD (CD-ROM, CD-ROM/XA) compatibile cu Orange Book, ca de altfel și discuri DVD și Blu-ray. De asemenea, se pretează și pentru crearea MP3 și a discurilor -h.264/MPEG-4-CDs/ DVDs & Blu-ray;
  • Setare automată a platformei suprapuse ISO 9660-sistemului de fișiere și sistem de fișiere Windows Joliet pentru afișarea numelor de fișiere lungi și a structurilor complexe ale directoarelor;
  • Authoring pentru CD audio compatibile cu Red Book (CD-DA) în mod Disc-at-once cu ajustări manuale pentru Text CD și pauze fișier.
Pentru a obține o licență gratuită pentru acest program, accesați pagina promoției și introduceți numele, prenumele și adresa de e-mail, apoi dați click pe butonul “Seriennummer anfordem”. Pentru a confirma cererea și pentru a obține serialul, deschideți e-mailul și faceți click pe link-ul de verificare. 
 
CDRWIN 10 - Program pentru scrierea CD-urilor, DVD-urilor și discurilor Blu-ray (Licență gratuită)
 
Descărcați CDRWIN 10 de aici (ultima versiune).

Citește și

Ofertă specială pentru produsele Bitdefender 2020 (p)

Suita de soluții de securitate informatică pentru familii Bitdefender 2020 este capabilă să ofere utilizatorilor …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.