CDRWIN 10 – Program pentru scrierea CD-urilor, DVD-urilor și discurilor Blu-ray (Licență gratuită)

CDRWIN 10 este un program concentrat și recunoscut pentru scrierea CD-urilor, DVD-urilor și discurilor Blu-ray ce dispune de o interfață nouă și modernă ce oferă cele mai importante funcții rapid și bine structurate.

Echipat cu o tehnologie de ultimă oră, CDRWIN 10 dispune de acele calități care au fost de mare succes pentru versiunile precedente: fiabilitate, viteză, funcționalitate extinsă și o deschidere ce conduce direct succesul.

Caracteristici cheie:
  • Copiere directă a datelor de pe CD/DVD (inclusiv jocuri computer) și Cd-uri audio;
  • Scriere și creare imagini ISO-, BIN- și XMD ca de altfel fișiere Cue;
  • Authoring pentru date CD (CD-ROM, CD-ROM/XA) compatibile cu Orange Book, ca de altfel și discuri DVD și Blu-ray. De asemenea, se pretează și pentru crearea MP3 și a discurilor -h.264/MPEG-4-CDs/ DVDs & Blu-ray;
  • Setare automată a platformei suprapuse ISO 9660-sistemului de fișiere și sistem de fișiere Windows Joliet pentru afișarea numelor de fișiere lungi și a structurilor complexe ale directoarelor;
  • Authoring pentru CD audio compatibile cu Red Book (CD-DA) în mod Disc-at-once cu ajustări manuale pentru Text CD și pauze fișier.
Pentru a obține o licență gratuită pentru acest program, accesați pagina promoției și introduceți numele, prenumele și adresa de e-mail, apoi dați click pe butonul “Seriennummer anfordem”. Pentru a confirma cererea și pentru a obține serialul, deschideți e-mailul și faceți click pe link-ul de verificare. 
 
CDRWIN 10 - Program pentru scrierea CD-urilor, DVD-urilor și discurilor Blu-ray (Licență gratuită)
 
Descărcați CDRWIN 10 de aici (ultima versiune).

Continuă lectura

AnteriorUrmător

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.