HOME / Online / Cât de legale sunt licențele Windows sau Office refolosite?

Cât de legale sunt licențele Windows sau Office refolosite?

Din luna decembrie 2018 am început să promovez ofertele de pe GoodOffer24 pentru licențe folosite de Windows, sau de Microsoft Office. Așa cum am subliniat și într-un articol mai vechi, GoodOffer24 este o platformă online care oferă reduceri la orice ține de software. De la jocuri video, aplicații, platforme, dar și sisteme de operare sau aplicații de tip Office. Activi de peste 10 ani, magazinul online Goodoffer24, cu sediul în Hong Kong, este cunoscut pentru viteza cu care livrează codurile necesare.

Cât de legale sunt licențele Windows sau Office refolosite?

GamesDeal.com este fratele mai mare a magazinul online Goodoffer24, oferind coduri pentru jocuri video PC, DLC’s, Xbox Live, PSN etc, credite și coduri de abonamente, carduri cu coduri ”game time” pentru jocurile online și coduri de licențe software.

Cât de legale sunt licențele Windows sau Office de pe GoodOffer24, sau de pe alte site-uri similare?*

Deși mulți dintre voi sunteți circumspecți cu privire la asemenea oferte, care par de nerefuzat, ele sunt 100% legale. O decizie a Curții de Justiție Europene, din 2012, spune că firmele producătoare de software nu se pot opune vânzării licențelor refolosite.

Atunci când titularul dreptului de autor pune la dispoziția clientului său o copie – fie materială, fie imaterială – și încheie în același timp, în schimbul plății unui preț, un contract de licență care acordă clientului dreptul de a utiliza această copie pentru o durată nelimitată, acest titular vinde această copie clientului și epuizează astfel dreptul său de distribuție exclusiv. Ca atare, o asemenea tranzacție implică transferul dreptului de proprietate asupra acestei copii. Prin urmare, deși contractul de licență interzice o transmitere ulterioară, titularul dreptului nu se mai poate opune la revânzarea acestei copii. 

Decizia Curții de Justiție Europene a fost întărită în 2016, când Microsoft a încercat, fără succes, să ceară pedepsirea unor cetățeni lituanieni, care au pus bazele unei afaceri prin care vindeau online diverse programe de calculator, printre care și unele proprietare Microsoft. 

În ceea ce privește magazinul online Goodoffer24, lucrurile sunt cât se poate de clare. Trustpilot (companie daneză ce scanează internetul dupa ratinguri și recenzii despre companiile ce desfășoară activități online, iar apoi cu ajutorul unei formule, calculeaza Trustscore-ul – menit să ofere o idee despre credibilitatea magazinelor online) a evaluat GoodOffer24 cu un rating maxim: https://www.trustpilot.com/review/goodoffer24.com?languages=all

*Dacă doriți să cumpărați și de pe alte site-uri similare cu GoodOffer24, e bine să o faceți numai de pe site-urile de încredere, recomandate de allkeyshop.com.

Mondly Premium

Citește și

Precauția îi ajută pe părinți să își protejeze copiii de potențiale pericole online

Decizia când să le ofere copiilor independență în mediul online este una dintre cele mai …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.