(UPDATE) Câștigătorii licențelor G Data 2019

S-a încheiat concursul desfășurat în colaborare cu Global Data Security, distribuitor G DATA Software în România & Republica Moldova și a venit timpul să fie aleși câștigătorii celor 5 licențe G DATA Total Security 2019 și 5 licențe G DATA Internet Security 2019, soluții de top adresate utilizatorilor casnici, dezvoltate de producătorul german de programe antivirus. 

NOTĂ: În primul rând, mă bucur că acest concurs a atras un număr mare de participanți. Au fost aprobate 54 de comentarii, dar ceea ce doresc să subliniez este faptul că mare parte dintre participanți au comentat din obligație parcă, să fie și ei acolo, că se dă ceva moka 😉 , dar să nu piardă prea mult timp. Au fost și câțiva care se vede ca se mai și pricep, dând un răspuns mai elaborat, dar pentru a nu supăra pe nimeni și a da tuturor șanse de câștig am decis ca toți să fie incluși în lista pentru extragerea câștigătorilor celor 10 licențe G DATA.

HINT (pe scurt și pe înțelesul tuturor): Ce faci prima dată dacă suspectezi că PC-ul îți este infectat?

Unii au antivirus instalat si procedeaza într-un fel când simt că sunt infectați, alții nu au și procedează în alt fel, de accea și răspunsurile la această întrebare pot fi diferite.

1. Nu am antivirus instalat. G DATA, de ex,  recomandă ca înainte de instalarea soluției să se scaneze din boot. Cum fac asta dacă nu am un antivirus cumpărat? Descarc o versiune de test de 30 zile și din interfață creez un CD/DVD/stick bootable cu care bootez și curăț sistemul înainte de a fi deschis.

2. Am antivirus free. Se știe că nu au integrate toate modulele. E ok să actualizez, să scanez on demand, să încerc alte soluții antimalware. Dacă mi-au găsit ceva viruși și s-a rezolvat, ok, dacă nu ajung tot la partea de bootare.

3. Am antivirus platit. E ok să actualizez, să scanez on demand (se știe că scanarea on demand e mai eficientă ca cea on access). Și aici, dacă nu se rezolvă problema, se ajunge tot la boot și în ultimă instanță la reinstall (a sistemului de operare).  

Câștigătorii licențelor G DATA 2019 după extragere sunt:

Câștigătorii licențelor G DATA Total Security 2019

1. Ralucanca

2. Șerban Adelina

3. Costache Marina

4. Florescu Marcel Alexandru

5. vasile

Câștigătorii licențelor G DATA Internet Security 2019

1. Lazăr Ioan

2. Mihai Sorin M.

3. florentin

4. Fazekas Zoltan

5. Romosan Ioan

FELICITĂRI!

Licențele vor fi livrate câștigătorilor prin e-mail în maxim 48 de ore.

Important: În cazul în care vor fi persoane din lista câștigătorilor care nu vor putea fi contactate (sau nu vor răspunde la mesaje) pentru a putea intra în posesia licențelor, vor fi selectați alți câștigători (următorii din lista finală).

UPDATE: Licențele au fost trimise câștigătorilor acestui concurs (verificați e-mailurile). Mulțumesc pentru participare.

Continuă lectura

AnteriorUrmător

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.