(UPDATE) Câștigătorii concursului Heimdal PRO

S-a încheiat concursul desfășurat în colaborare cu Heimdal Security, companie daneză de securitate online și a venit timpul să fie aleși câștigătorii celor 10 licențe Heimdal PRO, soluția adresată utilizatorilor casnici și companiilor mici. Licențele au o valabilitate de un an de zile, pentru un calculator.

După citirea și verificarea tuturor comentariilor, câștigătorii licențelor Heimdal PRO sunt: 

  1. vasile
  2. Serban Adelina
  3. Pisti Pisti (descalificat) Paduraru Diana (descalificat) Perte Ioana Alexandra
  4. czeko istvan (descalificat) Olteanu Ran
  5. Daniela
  6. Papuc Liviu
  7. Botog Dan
  8. Antony gamal
  9. Rusu Silviu
  10. Robert Bontas

Licențele vor fi livrate câștigătorilor prin e-mail în maxim 48h. Felicitări!

Notă: În cazul în care vor fi persoane care nu vor putea fi contactate (sau nu vor răspunde la mesaje) pentru a putea intra în posesia licențelor, voi selecta alți câștigători din listă (în ordine, următorii din extragere).

UPDATE 14.05.2017czeko istvan, unul dintre câștigătorii inițiali ai acestui concurs a fost descalificat. E-mailul cu care s-a înscris în acest concurs este invalid și nu a putut fi contactat. În locul lui am ales un alt câștigător (următorul din lista extrasă). Acesta este Olteanu Ran. Felicitări!

UPDATE 16.05.2017: Pisti Pisti nu a putut fi contactat nici până la această dată și este și el descalificat. În locul acestuia am ales un alt câștigător. Acesta este Paduraru Diana  Perte Ioana Alexandra. Felicitări!

Important: Câștigătorii acestui concurs sunt rugați să răspundă la mesajele primite pentru a putea intra în posesia premiului!

Continuă lectura

AnteriorUrmător

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.