Câștigătorii concursului G Data Total Protection 2015

În colaborare cu AV Security Software, distribuitor oficial G Data Software în România, v-am propus recent un concurs ce a avut ca premii 10 licențe G Data Total Protection 2015, fiecare dintre ele având o valabilitate de un an de zile, pentru un calculator.


După citirea și verificarea tuturor comentariilor (inclusiv cele primite prin intermediul formularului de contact), cele 10 licențe G Data Total Protection 2015 se vor duce către: Tudor Vlad Neacșu, Ion, Bogdan Florin, Gelu, Lebedi Eugeniu, Claudiu, Emil-M, Iustin, Cătălin și Suciu Dan. 

Au existat 14 răspunsuri corecte (din totalul de 35), iar câștigătorii celor 10 licențe au fost selectați prin tragere la sorți folosindu-se serviciul Random.org.


Licențele vor fi trimise câștigătorilor prin e-mail de AV Security Software în cel mult 24 de ore de la anunțarea lor.

Felicitări!

Notă: Deoarece sistemul de comentarii Disqus a creat ceva probleme unor doritori care au vrut să participe la acest concurs, dar au încercat să răspundă corect la întrebarea formulată prin intermediul formularului de contact existent pe blog, am decis să includ și aceste răspunsuri în cursa pentru câștigarea licențelor oferite ca premiu.

Continuă lectura

AnteriorUrmător

13 comentarii la „Câștigătorii concursului G Data Total Protection 2015

  1. Multumesc inca o data.Va rog transmiteti multumiri si d-lui Costin Pecingina(AV Security) pentru licenta trimisa.

  2. în cazul în care răspunsurile sunt greșite nu publica, care le-ați eliminat 16 de participanți și-ai pierdut timpul.

    sistemul dvs. nu este bun, nu vin înapoi pentru a participa la orice concurs de această pagină.

  3. Merci pentru licenta dar id meu e bogdan_dinamovistu09 nu cu . cum arata acolo in poza…sper sa primesc licenta mersi…:)

  4. multumesc pentru premiu! Am o observatie, adresa de mail din poza nu corespunde, am postat de pe suciud13… Multumesc frumos! Am atentionat pentru a nu se trimite cheia aiurea, de catre cei de la Gdata. Multumesc pentru concurs si premiu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.