Câștigătorii concursului F-Secure Safe

În parteneriat cu Infodesign Group România, unic distribuitor al soluțiilor antivirus  F-Secure în România, v-am propus recent un concurs ce a avut ca premii 10 licențe F-Secure Safe, fiecare dintre ele având o valabilitate de un an de zile.


După citirea și verificarea tuturor comentariilor, cele 10 licențe F-Secure Safe se vor duce către: bogdan, stratos, mieszko, super, Rusu Silviu, Danie Paul, gosiapech*, cristi simion, Zamber și Ion g. 

Au existat un total de 18 răspunsuri corecte (am decis ca toate să intre în cursa pentru alegerea celor zece câștigători, chiar dacă unii au specificat mai mult de trei module întâlnite în F-Secure Safe), iar câștigătorii celor 10 licențe au fost selectați prin tragere la sorți folosindu-se serviciul Random.org.

Licențele vor fi trimise câștigătorilor prin e-mail de către echipa F-Secure România în cel mult 24 de ore de la anunțarea lor. 


Felicitări!

UPDATE 02.03.2015 : Cel care a participat la concurs și a fost ales ca fiind câștigătorul unei licențe F-Secure Safe, și care a comentat cu nickname-ul jerzy601, nu a putut fi contactat nici până la această oră de echipa F-secure România, așa că am decis selectarea unui alt câștigător. Următorul din lista extrasă este gosiapech, așa că licența se va duce către el. Mulțumesc pentru înțelegere!

2 comentarii

  1. Hania Balewicz

    Received the license! Thanks!

  2. Received the license! Thanks!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.