HOME / Online / CONCURS ANIVERSAR: Câștigă 10 licențe F-Secure Internet Security 2014

CONCURS ANIVERSAR: Câștigă 10 licențe F-Secure Internet Security 2014

Pentru a sărbători cei 3 ani de activitate împliniți recent de blogul “Programe Gratuite PC”, vă propunem, în parteneriat cu Infodesign Group România, unic distribuitor al soluțiilor antivirus  F-Secure în România, concursul “What about F-Secure?”, ce se desfășoară în perioada 31.03.2014-09.04.2014.F-Secure și-a început activitatea în domeniul securității în anul 1995 când a dezvoltat primul antivirus cu o scanare în timp real, iar în 1997 prima consola de administrare centralizată din industrie.

În 2005 este primul antivirus ce detectează rootkit-urile, ajungând ca în 2008 să dezvolte rețeaua de protecție în timp real. În ultimii ani a primit premii pentru cel mai bun produs corporate, respectiv cea mai bună protecție oferită, premii acordate de companii independente de testare precum AV-Test, AV Comparatives, Virus Buletin, etc.

F-Secure Internet Security 2014 oferă protecție superioară şi reactivă pentru majoritatea surselor de malware. Unele dintre ameninţările de care F-secure te protejează includ viruși, spyware, adware, rootkit-urilor, troieni, keyloggers, botnet, browser hijackers și escrocherii de tip phishing.

Printre caracteristicile importante prezente în acest software incredibil, se numără controlul parental, firewall, filtrarea e-mail, scanarea sistemului şi aplicaţiile de control, dar şi unele noi incluse, precum protecția pentru profilul tău de Facebook, cea mai nouă tehnologie care te protejează de exploit-uri și atacuri zero day și multe altele, toate într-o interfață redesenată. F-Secure identifică tentativele de phishing on-line și e-mail și vă avertizează înainte de a trimite parolele și informațiile personale unui site care prezintă un comportament suspect.

Pentru mai multe informații despre F-Secure Internet Security 2014, accesați site-ul  www.f-secure.ro

Pentru a putea participa la concursul “What about F-Secure?”, trebuie doar să completați formularul de mai jos și să răspundeți la întrebarea indicată.

“Cu ajutorul cărui modul produsul F-Secure Internet Security 2014 îți asigură confidențialitatea și siguranța tranzacțiilor făcute în mediul online?”

Hint: Răspunsul corect îl găsiți pe site-ul ww.f-secure.ro

Premii: Vor fi oferite 10 licențe F-Secure Internet Security 2014, valabile 1 an, celor care răspund corect la întrebarea de mai sus.

Câștigătorii vor fi aleși aleatoriu prin intermediul site-ului www.random.org, iar licențele vor fi livrate prin e-mail de către echipa F-Secure Romania.

Regulă: Nu se vor accepta înregistrări multiple ale aceleași persoane cu răspunsuri similare sau diferite.

Opțional, puteți distribui acest concurs și pe paginile voastre de Facebook, Google+ sau Twitter.

Multă baftă!


CONCURSUL S-A ÎNCHEIAT. 

În scurt timp vor fi anunțați și câștigătorii celor 10 licențe F-Secure Internet Security 2014. 

VĂ MULȚUMIM!

Mondly Premium

Citește și

GDATA US TS 2019 BOXshot RGB 3DR 82549w250h304

CONCURS: Câștigă 5 licențe G DATA Total Security 2019 și 5 licențe G DATA Internet Security 2019

În colaborare cu Global Data Security, distribuitor G DATA Software în România & Republica Moldova, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.