CONCURS: Câștigă una din cele 10 licențe G Data Internet Security pentru Android

În colaborare cu AV Security Software, distribuitor oficial G Data Software în România, vă propunem un nou concurs ce are ca premiu soluția de top adresată utilizatorilor casnici, dezvoltată de producătorul german de programe antivirus. Este vorba despre 10 licențe G Data Internet Security pentru Android, fiecare dintre aceste licențe oferite ca premiu având o valabilitate de un an de zile, pentru un device (smartphone sau tabletă).


G Data Internet Security pentru AndroidDescriere produs pe scurt

Cu un rezultat excelent obținut în ultimul test realizat de AV TEST pe produsele de securitate pentru Android, G Data Internet Security pentru Android asigură protecție împotriva programelor spyware și a site-urilor cu conținut periculos, dar și împotriva consecințelor neplăcute ale pierderii dispozitivului – plus control parental pentru utilizatorii tineri. Produsul utilizează cea mai recentă tehnologie cloud pentru a detecta și distruge chiar și amenințările cele mai actuale. 


Mai multe detalii despre produs găsiți aici:
http://www.avsecurity.ro/index.php/produse

Pentru a participa la acest concurs și a avea șanse reale de a câștiga una din cele 10 licențe G Data Internet Security pentru Android, trebuie să respectați următoarele cerințe:

  • Share public al acestui articol pe Facebook;
  • Comentariu la acest articol cu răspunsul la întrebarea “Care din funcțiile oferite de produsul G Data Internet Security pentru Android le considerați importante pentru voi?”.

Regulament concurs:

  • Participanții trebuie să se înscrie cu numele lor real și pot folosi doar o singură adresă de e-mail;
  • Câștigătorii acestui concurs vor fi selectați prin serviciul Random.org;
  • Durata concursului: 18 august – 31 august 2015.
La finalul acestui concurs și după extragerea câștigătorilor, licențele vor fi livrate personal prin e-mail în cel mai scurt timp posibil.

Succes!


Konkurs.ro - Concursuri si promotii

Continuă lectura

AnteriorUrmător

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.