Acasă Online Când vine vorba de cheltuieli de Black Friday, românii sunt pe locul...

Când vine vorba de cheltuieli de Black Friday, românii sunt pe locul doi în Europa

139
NOTĂ: Acest blog nu conţine advertoriale (articole sponsorizate/articole plătite), dar unele articole și pagini pot conține linkuri de afiliere. Susțineți acest blog cumpărând software prin aceste linkuri. Mulțumesc!
NOTE: This blog does not contain advertorials (sponsored articles/paid articles), but some articles and pages may contain affiliate links. Support this blog by purchasing software through these links. Thank you!

Un studiu realizat în perioada 4-18 septembrie 2022 de glami.ro, arată că mai bine de 60% dintre români au de gând să profite de reducerile de Black Friday. Dintre aceştia, 38% vor cheltui între 250-500 de lei, 22% vor avea un interval de 500-1.000 de lei, iar 19% nu s-au hotărât încă.

48% dintre români spun că nu își vor planifica achizițiile în avans, dar vor căuta cele mai bune oferte în această vânătoare a reducerilor.

Cheltuieli impresionante, în ciuda instabilității economice

Cu o sumă de până la 500 de lei pentru achizițiile online de Black Friday (doar pentru articole de modă), România se plasează pe locul doi în Europa.

În același timp, 40% dintre unguri nu vor depăși pragul de 100 de euro pentru comenzile de Black Friday, în timp ce 32% dintre bulgari vor cheltui până la 100 de euro pentru cumpărăturile de Black Friday.

Studiul face parte din Fashion (Re)search, proiect ce analizează periodic tendințele pieței. Sondajul observă, monitorizează și înregistrează tendințele actuale din 9 țări.

Când vine vorba de cheltuieli de Black Friday, românii sunt pe locul doi în Europa
Imagine realizată de NguyenLe365 pentru Pixabay