Campanie 11 ani evoMAG! Reduceri de până la 75% la mii de produse

evoMAG.ro, unul dintre cele mai cunoscute și apreciate magazine online din ţară, împlinește săptămâna aceasta 11 ani de activitate, iar cu această ocazie au pregătit o campanie specială pentru toți clienții: 11 zile de oferte speciale și cadouri în fiecare zi!

Campania de 11 ani evoMAG se desfășoară în perioada 11 – 21 mai, inclusiv. Cu această ocazie, reducerile oferite vor fi de până la 75% la peste 8.300 de produse din următoarele categorii: telefoane, laptopuri, electrocasnice, componente PC, imprimante și rețelistică, televizoare, îngrijire personală, sport&fitness și nu numai! 

Pe toată durata campaniei, clienții vor beneficia de transport gratuit pentru produsele din campanie, atât în tară cât și în București.
De asemenea, clienții care achiziționează produse în perioada campaniei pot participa la JackPot-ul de 11 ani, prin care pot câștiga premii în valoare de peste 13.000 lei. 


Campanie evoMAG

Printre nenumeroasele premii oferite se vor afla și un storcător Hurom în valoare de 1.500 lei, un laptop Asus în valoare de 3.000 lei și un Espressor Philips în valoare de 1.700 lei.


NOTĂ: Cea mai importantă campanie a anului pregătită de evoMAG a început. evoMAG promite că reducerile sunt mai mari decât de Black Friday!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.