Acasă Online Brave Search, motorul de căutare ce pune accent pe protejarea intimității utilizatorilor

Brave Search, motorul de căutare ce pune accent pe protejarea intimității utilizatorilor

65

Brave, dezvoltatorul browser-ului web cu același nume, a lansat un motor de căutare ce pune accent pe protejarea intimității utilizatorilor. Disponibil în varintă Beta, Brave Search asigură utilizatorii că datele lor personale nu vor fi folosite pentru targetarea cu reclame, întrucât compania folosește un index propriu care îi conferă independență față de Google.

Brave Search este disponibil în versiunea beta la nivel global pe toate browserele Brave (Desktop, Android și iOS) ca una dintre opțiunile de căutare, alături de alte motoare de căutare și va deveni căutarea implicită în browserul Brave mai târziu în acest an. De asemenea, este disponibil din orice alt browser la adresa search.brave.com

Brave Search, motorul de căutare ce pune accent pe protejarea intimității utilizatorilor

Mai multe detalii găsiți aici.

NOTĂ: Unele articole și pagini pot conține linkuri de afiliere. Susțineți acest blog cumpărând software prin aceste linkuri. Mulțumesc pentru înțelegere!
NOTE: Some articles and pages may contain affiliate links. Support this blog by purchasing software through these links. Thank you for your understanding!
Articolul precedentAtacuri de tip inginerie socială
Articolul următorKaspersky și Fnatic anunță un parteneriat global