BlackBerry lansează cea mai sigură tabletă din lume, în colaborare cu IBM și Samsung

BlackBerry a prezentat, în acest weekend, o nouă tabletă, care se bazează pe un nivel ridicat de securitate. Dispozitivul face parte din strategia companiei canadiene de a-și redobândi gloria de altă dată, potrivit Business Insider, citat de Ziare.com.

Tableta, numită SecuTABLET, a fost realizată în parteneriat cu doi giganți IT, Intel și Samsung. Ea este bazată pe produsul sud-coreenilor Galaxy Tab S 10.5 și a fost lansată în cadrul târgului de electronice CeBIT 2015 din Germania.
Blackberry vrea acum să se adreseze unei anumite nișe, anume celor care vor să folosească doar dispozitive cu un nivel ridicat de securitate.

“Securitatea este integrată în fiecare produs din portofoliul nostru și include soluții de criptare a datelor și a convorbirilor”, a susținut Hans-Christoph Quelle, care conduce divizia Secusmart a BlackBerry.


Sursa foto: BLACKBERRY/SECUSMART

Tableta a trecut cu brio de testele celui mai important institut german de profil.


“Alături de IBM și Samsung am adăugat ultima verigă în lanțul Rețelei Federale de Securitate. Agențiile guvernamentale germane vor avea de-acum încolo acces la cea mai sigură rețea de comunicații din lume”, a adăugat oficialul BlackBerry.


În afară de softul de securitate, tableta are parte și de aplicații populare precum Facebook, WhatsApp și Twitter.


Conform Wall Street Journal, tableta va fi disponibilă din această vară, la un preț de 2.380 dolari.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.