Acasă Online (UPDATE) Black Friday Pro la F64 va începe în noaptea de 19...

(UPDATE) Black Friday Pro la F64 va începe în noaptea de 19 octombrie 2017

13
NOTĂ: Acest blog nu conţine advertoriale (articole sponsorizate/articole plătite), dar unele articole și pagini pot conține linkuri de afiliere. Susțineți acest blog cumpărând software prin aceste linkuri. Mulțumesc!
NOTE: This blog does not contain advertorials (sponsored articles/paid articles), but some articles and pages may contain affiliate links. Support this blog by purchasing software through these links. Thank you!

F64 te invită la cea de-a cincea ediţie a evenimentului „Black Friday Pro“! Din noaptea de joi spre vineri (ora 00:00), pe data de 19 octombrie, și până în noaptea de duminică, 22 octombrie la ora 23:59, clienții se vor putea bucura de Black Friday PRO, cu multe surprize dedicate.

Categoriile de echipamente incluse în campania specială de Black Friday Pro de anul acesta sunt echipamentele foto-video full frame și obiectivele potrivite pentru astfel de aparate: teleobiective și ultrazoom-uri, fara a uita însă nici de obiectivele fixe luminoase sau de o serie de aparate APS-C, potivite măcar ca back-up. Alături de acestea, F64 pune la dispoziția clienților mai multe accesorii cu care să îți completezi trusa de profesionist.

Pentru a te pregăti din timp pentru Black Friday Pro, folosește mecanismul de whishlist! Acolo îți poți adăuga produsele pe care le urmărești, după care vei primi pe email un newsletter personalizat cu ele, dacă acestea sunt incluse în perioada de reduceri. Astfel, cel mai important avantaj al whislist-ului este posibilitatea de a cumpăra echipamentul dorit cu ceva timp înainte de startul oficial al campaniei.

Pentru comenzi, ai la dispoziție fie varianta online, fie vizitând magazinul din Bd. Unirii nr. 45.

Echipamentele pentru care au fost pregătite reduceri considerabile fac parte din gama high-end, cum ar fi: Nikon D5 body Dual XQDCanon 5D Mark III, Nikon D810Canon 6D, Nikon D610Fujifilm X-T1 Graphite Silver Edition sau aparate din seria Sony A7. Acestea sunt modele de camere foto full frame folosite de fotografi celebri din întreaga lume. Din zona mid-level premium merită urmărite: Nikon D7200 și Canon EOS 77D, lansat chiar anul acesta.

Toate sunt aparate foto profesionale, care vor oferi clienţilor posibilitatea de a realiza fotografii de înaltă calitate în diverse condiții de lucru, de la cele ideale până la cele mai dificile. Printre produsele aflate la promoție vor fi și numeroase obiective foto, spre exemplu: Canon EF 70-200mm 1:2.8 L IS II USMNikon 24-70mmVR, Sony 24-70mm f/4 Zeiss Vario-Tessar T* OSS FE E-mountTamron 15-30mm VC Nikon și multe altele. De asemenea, cei pasionați de dronele de la DJI vor avea parte de reduceri semnificative.

Echipamentele video vor avea și ele reduceri considerabile, printre ele găsindu-se Canon EOS C100 body (cameră cinema profesională), Sony FDR-AX100 (cameră video semi – profesională cu 4K) sau Canon XA10 (cameră video semi-profesională).

În plus, F64 a pregătit și o surpriză pentru toți cei interesați de discount-urile acordate de Black Friday Pro. Astfel,oricine poate cumpăra liniștit în perioada 1-20 octombrie, iar dacă produsul achiziționat va fi la reducere de Black Friday Pro, atunci va primi înapoi diferența, sub formă de cupon. 

Pentru a fi cât mai ușor să plasezi o comandă cu produsele dorite, fă-ți cont în site, în cazul în care nu ai deja.

De asemenea, nu uita să te abonezi la newsletterul F64, pentru a fi la curent cu toate promoțiile.

Startul campaniei Black Friday Pro se va da în noaptea de 19 octombrie!