⚡ -3% din preț pe QuickMobile.ro dacă folosești cuponul: QUICK5358

Black Friday la Quickmobile are loc în 13 noiembrie

Black Friday la Quickmobile va fi ziua cu cele mai mari reduceri din an la telefoane, tablete, smartwatch-uri, gadget-uri și accesorii. Toate vor avea prețuri mici și tentante (recomand pentru cei care doresc reduceri mari și reale în special la produsele Apple), așadar este cea mai bună oportunitate de a bifa câteva produse din wishlistul tech. Reducerile vor fi de până la 70% la toate produsele de pe site.

SERVICIILE PREMIUM pe care Quickmobile le pune la dispoziție sunt:

  • Posibilitatea de alegere a curierului –  Clienții au posibilitatea de a-și selecta singuri cine să le livreze comanda (Fancourier sau UrgentCargus)
  • Casco 100% online – Pentru o achizitie electronică nouă, asigurarea Casco înseamnă bucurie și zero stres în privința daunelor sau a furtului. Marele avantaj oferit de asigurarea aceasta e faptul că e o procedură simplă și rapidă, care se face exclusiv online, nu necesită nicio deplasare
  • Plata în rate – pentru a profita de reducerile mai mari ca oricând, puteți apela la serviciile de plată în rate cu card de cumpărături
2020 a fost anul provocărilor, dar de data aceasta vineri 13 nu e zi cu ghinion, e ziua cumpărăturilor! 

P.S. Folosind codul personal de mai jos la orice achiziție de pe site-ul Quickmobile (inclusiv de pe pagina dedicată evenimentului Black Friday), obțineți o reducere suplimentară de 3%. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.

COD REDUCERE: QUICK5358

Black Friday la Quickmobile are loc în 13 noiembrie
Notă: Unele articole pot conține linkuri de afiliere.

Continuă lectura

AnteriorUrmător

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.