Acasă Online Black Friday 2017. Lista cu principalii participanţi şi discounturile oferite

Black Friday 2017. Lista cu principalii participanţi şi discounturile oferite

23
NOTĂ: Acest blog nu conţine advertoriale (articole sponsorizate/articole plătite), dar unele articole și pagini pot conține linkuri de afiliere. Susțineți acest blog cumpărând software prin aceste linkuri. Mulțumesc!
NOTE: This blog does not contain advertorials (sponsored articles/paid articles), but some articles and pages may contain affiliate links. Support this blog by purchasing software through these links. Thank you!

Black Friday 2017 va avea loc în România pe 17 noiembrie, aceasta fiind cea de-a șapte ediție a evenimentului.  Unele magazine au început deja promoțiile (Flanco.ro, Cel.ro, elefant.ro, evoMAG.ro, Avon.ro etc.), însă unele vor alege să ofere reduceri şi în perioada 24-26 noiembrie, iar alte magazine vor oferi diverse promoţii în intervalul 17-26 noiembrie.

Black Friday 2017. Lista cu principalii participanţi şi discounturile oferite

Black Friday începe la Fashion Days în seara de 16 noiembrie şi va continua pe durata întregii zile de 17 noiembrie, în aplicaţia de mobil şi pe website. Anul acesta, compania a pregătit un milion de articole de îmbrăcăminte, încălţăminte, accesorii, cosmetice şi home & deco, cu discounturi care vor ajunge până la 90%.

Implanturi dentare, coroane metalo-ceramice şi din zirconiu, aparate ortodontice, plombe şi consultaţii, toate cu reduceri de până la 90%, reprezintă propunerea de Black Friday a clinicilor de stomatologie ABC Eurodent. Discounturile sunt valabile începând de vineri, 17 noiembrie, până duminică, 19 noiembrie, în magazinul online al clinicii. Odată selectat şi achiziţionat, serviciul poate fi programat la o dată ulterioară, în oricare dintre cele patru clinici ABC Eurodent din Capitală.

Falcon Electronics (liderul pieței românești în domeniul echipamentelor electronice pentru autovehicule) va organiza campania de Black Friday în perioada 13-19 noiembrie 2017. Astfel, clienții vor putea să achiziționeze produse electronice pentru mașină, dar și diverse alte gadget-uri cu reduceri cuprinse între 25% și 90%. Produsele-vedetă ale campaniei de Black Friday vor fi, de departe, dronele. Pentru anumite modele de drone, Falcon Electronics a pregătit prețuri chiar și cu 30% mai mici.

Pe EduClass.ro se vor regăsi de Black Friday reduceri până la 70% la jucării şi jocuri educative precum puzzle-uri, jocuri de construit, jocuri de rol, jocuri de creativitate, costume sau căsuţe de joacă pentru copii, balansoare şi vehicule pentru copii.

Retailerul online CEL.ro a început deja campania de Black Friday 2017 şi oferă reduceri de până la 70% clienţilor la telefoane (reduceri de până la 1.200 de lei), laptopuri (reduceri de până 40%), TV (reduceri de până la 4.000 de lei), electrocasnice (reduceri de până la 70%), îngrijire personală (reduceri de până la 70%), parfumuri şi ceasuri (reduceri de până la 67%), imprimante (reduceri de până la 35%), respectiv componente şi periferice (reduceri de până la 60%).

Altex și PC Garage au deja campanii de genul ”cumpără acum la prețuri de Black Friday”. Reducerile vor continua până pe 30 noiembrie.

Black Friday va fi pe 17 noiembrie la eMAG (doar o singură zi), iar retailerul online deja anunţă că peste două milioane de produse vor fi în ofertă. Printre produsele care vor fi la preţuri de Black Friday sunt televizoare, telefoane, laptopuri, fashion şi articole sportive, până la electrocasnice, accesorii pentru casă şi grădină, produse de îngrijire personală, mobilă, jucării şi anvelope. eMAG pregătește anul acesta și multe surprize.

Quick Mobile va da startul mult așteptatului Black Friday pe data de 18 noiembrie, imediat după miezul nopții și se va încheia în aceeași zi, la ora 22.00! La aceasta sărbătoare a reducerilor participă toate categoriile importante din site: gadgeturi, telefoane, accesorii si tablete, toate produsele din stocul fizic in valoare de peste 20 milioane de lei. Reducerile vor fi de până la 90%.

Black Friday 2017 va ajunge inclusiv la operatorii de telefonie mobilă, Orange, Vodafone și Telekom urmând a oferi promoții pe măsură pentru abonamente și telefoane. Campania Black Friday 2017 va fi pe 17 noiembrie.

F64 a pregătit o campanie specială în perioada 17-19 noiembrie. Astfel, sub numele „Black Friday pe modul Wishlist“, magazinul foto-video va avea reduceri de până la 60% la sute de produse şi pachete dedicate tuturor tipurilor de fotografi.

Conform GpeC, organizaţie specializată pe comerţul online, vânzările de Black Friday din acest an din România ar putea depăşi pragul de 170 milioane de euro.

ANPC (AUTORITATEA NAŢIONALĂ PENTRU PROTECŢIA CONSUMATORILOR) a anunțat că anul acesta se vor monitoriza și verifica promoțiile magazinelor pentru a se asigura că ofertele prezentate sunt reale și respectă legea în ceea ce privește reducerea serviciilor/produselor. ANPC îndeamnă toți consumatorii să sesizeze orice suspiciune de practică comercială incorectă.