Acasă Antivirus Bitdefender Total Security 2015 (Promoție nouă – Licență gratuită 1 an de...

Bitdefender Total Security 2015 (Promoție nouă – Licență gratuită 1 an de zile)

47
NOTĂ: Acest blog nu conţine advertoriale (articole sponsorizate/articole plătite), dar unele articole și pagini pot conține linkuri de afiliere. Susțineți acest blog cumpărând software prin aceste linkuri. Mulțumesc!
NOTE: This blog does not contain advertorials (sponsored articles/paid articles), but some articles and pages may contain affiliate links. Support this blog by purchasing software through these links. Thank you!
Bitdefender Total Security 2015 este cel mai bun și mai complex produs pentru protejarea PC-ului lansat de români, o soluție totală care ține virușii la distanță, îți asigură protecția datelor confidențiale, oferă control parental, permite efectuarea unor tranzacții bancare în siguranță și ține spamul la distanță.

Se bazează pe tehnologia premiată pentru „Cea mai bună protecție” și „Cele mai bune performanțe” pentru a vă proteja dispozitivul cu un singur click. Blocați fișierele confidențiale într-un seif criptat și folosiți Bitdefender Safebox pentru a stoca în siguranță fotografii și videoclipuri online. Device Anti-Theft vă ajută să vă recuperați dispozitivul în cazul pierderii sau furtului.

Pentru o perioadă limitată puteți obține Bitdefender Total Security 2015 cu licență gratuită timp de 6 luni de zile* dacă accesați pagina promoției. 


Descărcați Bitdefender Total Security 2015  de aici:
http://download.bitdefender.com/windows/installer/ro-ro/bitdefender_tsecurity.exe

Licența este valabilă în prezent 6 luni de zile, dar va fi extinsă în luna februarie la 12 luni. 


Bitdefender 2015