⚡ -3% din preț pe QuickMobile.ro dacă folosești cuponul: QUICK5358

Bitdefender obține noi premii din partea celor mai prestigioase companii de testare din lume

Producătorul de soluții de securitate cibernetică Bitdefender a obținut premii din partea celor mai prestigioase companii de testare și analiză din lume, demonstrând, din nou, că furnizează cea mai bună protecție și cea mai bună performanță.

Soluțiile Bitdefender pentru utilizatorii individuali au obținut toate cele trei premii ale AV-TEST (cea mai bună protecție, cea mai bună performanță și cea mai bună dezinfecție), după un an de testări riguroase pe sistemul de operare Windows. În același timp, AV Comparatives a acordat Bitdefender cel mai înalt rating posibil Advanced+ în toate cele șapte teste desfășurate în 2018.

Per total, soluția Bitdefender Internet Security a câștigat trei dintre cele cinci premii anuale acordate de către AV-TEST.

„AV-TEST premiază numai cele mai eficiente produse de pe piață, soluții care au demonstrat performanță excelentă pe toată durata unui an și, deci, care au stabilit noi standarde în industria securității informatice”, susțin reprezentanții institutului.

De-a lungul timpului, Bitdefender a obținut în mod constant premii de la institute independente de testare, dar și de la publicații de top, precum PC Magazine. Calitatea produselor Bitdefender a susținut creșterea explozivă a companiei, ducând la triplarea forței de muncă și a vânzărilor în ultimii cinci ani.

Notă: Unele articole pot conține linkuri de afiliere.

Continuă lectura

AnteriorUrmător

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.