Acasă Android Bitdefender Mobile Security for Android primeşte o nouă funcţie importantă

Bitdefender Mobile Security for Android primeşte o nouă funcţie importantă

168
NOTĂ: Acest blog nu conţine advertoriale (articole sponsorizate/articole plătite), dar unele articole și pagini pot conține linkuri de afiliere. Susțineți acest blog cumpărând software prin aceste linkuri. Mulțumesc!
NOTE: This blog does not contain advertorials (sponsored articles/paid articles), but some articles and pages may contain affiliate links. Support this blog by purchasing software through these links. Thank you!

Bitdefender a implementat recent o funcţie importantă în produsul Bitdefender Mobile Security for Android. Este vorba despre instrumentul Scam Alert, care permite soluției de securitate să scaneze toate mesajele SMS și link-urile care apar în notificări. Scam Alert alertează utilizatorii atunci când primesc link-uri periculoase și le oferă informații despre cel mai bun plan de acțiune.

Puterea unei funcții precum Scam Alert devine deosebit de evidentă în timpul campaniilor globale care promovează programe malware, cum ar fi Flubot, care se răspândesc de la un dispozitiv la altul prin mesaje SMS. Nu trebuie subestimat faptul că răspândirea unor astfel de amenințări poate fi oprită din timp.

Phishing-ul prin SMS, denumit și Smishing, a prins amploare în ultimii doi ani, chiar dacă mesajele SMS nu mai sunt atât de populare ca înainte. Atacatorii trimit mesaje SMS ce conțin link-uri periculoase care redirecționează utilizatorii către site-uri web de phishing sau încearcă să-i păcălească să instaleze programe malware.

Bitdefender Mobile Security for Android primeşte o nouă funcţie importantă

Bitdefender Mobile Security for Android primeşte o nouă funcţie importantă

Funcția Scam Alert este cât se poate de necesară, mai ales acum că aceste tipuri de amenințări au devenit atât de comune. Infractorii încearcă în mod constant să-și actualizeze programele malware și tacticile și să conceapă noi amenințări. Pentru a dispune de cea mai bună protecție, utilizatorii trebuie să fie bine informați, iar nivelul educațional este un pas suplimentar către acest atingerea acestui obiectiv.

Funcția Scam Alert este disponibilă în Bitdefender Mobile Security for Android pentru toți utilizatorii noi și existenți. Este o parte integrantă a soluției de securitate și chiar și atunci când utilizatorii încearcă să acceseze link-uri periculoase, stratul Web Protection blochează încărcarea acestora în browser.