Acasă Diverse Bitdefender lansează provocarea pentru tinerii interesați de programarea în C++

Bitdefender lansează provocarea pentru tinerii interesați de programarea în C++

11
NOTĂ: Acest blog nu conţine advertoriale (articole sponsorizate/articole plătite), dar unele articole și pagini pot conține linkuri de afiliere. Susțineți acest blog cumpărând software prin aceste linkuri. Mulțumesc!
NOTE: This blog does not contain advertorials (sponsored articles/paid articles), but some articles and pages may contain affiliate links. Support this blog by purchasing software through these links. Thank you!
Bitdefender, producătorul uneia dintre cele mai performate soluții de securitate IT, anunță organizarea unui proiect de învățare mixtă pentru limbajul C++


Programul se va derula în perioada 22 iunie – 26 iulie 2015 și va avea loc de două ori pe săptămână, lunea și joia, între orele 17 și 20. Detalii ulterioare vor fi comunicate pe platforma destinată proiectului către cei care se înscriu. Sesiunile vor fi susținute de dezvoltatori și arhitecți de software din Bitdefender.

“În cadrul Bitdefender TechChallenge studenții își pot completa pachetul de cunoștințe dobândite în facultate și au ocazia să aplice aceste cunoștințe în proiecte, sub îndrumarea profesioniștilor. Deși noua generație de limbaje se bucură în ultima perioadă de o atenție sporită din partea studenților, C++ oferă un important atu la angajare celor care își doresc o carieră solidă în domeniu”, a declarat Cătălin Coșoi, Chief Security Strategist în cadrul Bitdefender.

Participanții la Bitdefender TechChallenge vor primi la finalul proiectului diplome și premii din partea Bitdefender și, totodată, oportunitatea de a-și construi o carieră.

Înscrierile se fac prin trimiterea unui CV actualizat la adresa de e-mail student@bitdefender.com, până în data de 17 iunie 2015, inclusiv.