1. Home
  2. /
  3. Security
  4. /
  5. Bitdefender lansează noul GravityZone – protecție de top ce susține productivitatea companiilor

Bitdefender lansează noul GravityZone – protecție de top ce susține productivitatea companiilor

Bitdefender anunță lansarea noului GravityZone, soluția de securitate pentru companii cu cel mai mic impact asupra sistemelor, instalare extrem de ușoară și aceeași protecție ridicată, recunoscută deja de marile institute de testare din industria globală de securitate.

 

Noua soluție GravityZone își păstrează agilitatea dovedită de testele efectuate în aprilie, de Login VSI, pe versiunea precedentă. În urma evaluării, GravityZone s-a dovedit a fi cea mai rapidă soluție din industrie precum și produsul cu cel mai mic impact asupra sistemului – sub 50% din impactul soluțiilor competitoare. De asemenea, noul GravityZone are la bază tehnologiile de top Bitdefender, ce se află în fruntea industriei în materie de protecție, detecție și ușurință în utilizare, cu numeroase premii acordate de AV-TEST, AV-Comparatives, PC Mag și alții.   

’’GravityZone este deja în poziția de lider al industriei de securitate IT, așa cum o dovedesc testele recente. Am continuat dezvoltarea cu noul GravityZone și suntem nerăbdători să vedem impactul pe care îl va avea asupra industriei de securitate și mai ales asupra securității în companiile de peste tot din lume’’, a declarat Cătălin Coșoi, Chief Security Strategist, Bitdefender.

GravityZone, soluția ce a introdus perioada de răspuns de trei secunde la noile amenințări, se instalează mai ușor ca niciodată, întrucât noua versiune se adaptează la orice sistem de operare și la orice computer, conformându-se politicilor de securitate din companii, mediului fizic sau virtual și performaței variabile a echipamentelor hardware.  

Consola de control al dispozitivelor permite utilizatorilor să ajusteze permisiunile și excepțiile pentru întreaga gamă de terminale incluzând portabile Windows, imprimante, scanere, USB-uri, modem-uri, dispozitive CD-ROM și altele, precum și unități de stocare, adaptoare de rețea etc.

Securitatea locală și în cloud pentru Microsoft Exchange oferă management intuitiv și centralizat, în timp ce sistemele Linux fizice sau virtuale beneficiază de protecție la cerere și automată. De asemenea, securitatea pentru stațiile de lucru este dublată de scanarea centralizată.

Lansarea noului Gravity Zone coincide cu lansarea noului portofoliu de produse de business al Bitdefender, conceput pentru a maximiza simplitatea și adaptabilitatea.

Printre opțiunile de pachete se numără Enterpise Security, Advanced Business Security și Business Security. Optiunea Enterpise Security acoperă sisteme desktop, servere precum și dispozitive mobile și oferă facilitatea de scanare inteligentă centralizată, licențiere pentru centre de date și multe altele. 
DISTRIBUIE:

Citește și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *