1. Home
  2. /
  3. Antivirus
  4. /
  5. Bitdefender a lansat noua versiune a soluției de securitate pentru Mac

Bitdefender a lansat noua versiune a soluției de securitate pentru Mac

Producătorul global de soluții de securitate IT Bitdefender a lansat noul Antivirus pentru Mac, soluție de securitate care oferă protecție 100% și ușurință în utilizare, conform rezultatelor obținute în testele independente.


Noua generație a produsului Bitdefender Antivirus for Mac elimină amenințări precum adware, programe ostile menite să deturneze calculatorul, dar și bare de instrumente nedorite, oferind noua funcționalitate Adware Protection. Bitdefender Autopilot for Mac ia decizii legate de securitate în numele utilizatorului și asigură astfel ușurință maximă în utilizarea produsului.

Bitdefender Antivirus for MacAntivirusul pentru Mac al Bitdefender a detectat 100% dintre amenințări în testele institutului independent de cercetare german AV-TEST. Testarea nu a generat rezultate fals-pozitive însemând că, spre deosebire de alte programe, soluția Bitdefender oferă protecție totală fără să confunde fișierele nealterate cu cele infectate.

“Bitdefender a conceput un program atât de eficient și la îndemână încât utlizatorii de Mac pot să lucreze sau să se joace și, în același timp, să uite complet că internetul este un loc periculos. Bitdefender a mizat pe expertiza îndelungată în industria de securitate IT pentru a ține departe amenințările informatice. Noile caracteristici Adware Protection și Autopilot oferă un mod de folosire extrem de facil, în condiții de siguranță totală”, a declarat Cătălin Coșoi, Chief Security Strategist, Bitdefender.

Antivirusul pentru Mac este compatibil cu sistemul de operare OS X El Capitan. Utilizatorii pot descărca, instala și administra Antivirusul pentru Mac într-un singur loc și pot scana dispozitivele de la distanță pentru a le păstra în siguranță.

Testele efectuate de AV-TEST arată că impactul Antivirusului pentru Mac asupra performanțelor terminalului este minim. Rezultatele obținute pe durata efectuării transferului unui fișier de 26,6 GB indică o diferență de numai șapte zecimi de secundă între un Mac fără soluție de securitate și unul protejat de Bitdefender.
DISTRIBUIE:

Citește și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *