Bitdefender Internet Security 2016 (Promoție limitată – Licență gratuită 6 luni de zile)

Bitdefender Internet Security 2016 este software-ul esențial pentru securitatea pe Internet. Se bazează pe tehnologia premiată de AV-TEST pentru Cea mai bună protecție, timp de trei ani la rând și Cea mai bună performanță pentru viteza sistemul dvs.

Tehnologia Intuitivă ia automat cele mai bune decizii de securitate, inclusiv în privința securității datelor, a plăților online și a datelor confidențiale. De asemenea, soluția împiedică accesul neautorizat la informațiile confidențiale cu ajutorul unui firewall bidirecțional și protejează discret copiii în timpul experiențelor online ale acestora. 

Pentru a obține o licență gratuită timp de 6 luni de zile pentru Bitdefender Internet Security 2016 accesați pagina promoției. 
După completarea formularului, verificați e-mailul. Dați clic pe butonul “INSTALL BITDEFENDER” prezent în e-mail. Creați un cont BitDefender Central (sau conectați -vă utilizând unul deja existent). După autentificare, dați clic pe butonul “INSTALL BITDEFENDER” prezent în colțul din dreapta sus, apoi selectați sistemul de operare Windows. Promoția este limitată.

Continuă lectura

AnteriorUrmător

Un comentariu la „Bitdefender Internet Security 2016 (Promoție limitată – Licență gratuită 6 luni de zile)

  1. Salut !
    Astept o promotie la BitDefender Total Security , cred ca de sarbatori va fi sau , cine stie , poate si pina atunci sa apara ceva .
    Un Weekend cit mai placut iti doresc tie si vizitatorilor acestui minunat site !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.